TRH TAORO GARDEN descarca pdf

Tenerife Puerto De La Cruz, Spain

Hotel Website: www.taorogarden.com

Localizare

Taoro Garden este localizat la aproximativ 9 minute de mers pe jos față de plajă. Situat în stațiunea Puerto de la Cruz, la 1 km de lacul Lago Martianez. Parcul Taoro este situat la 400 de metri, iar Plaza Charco se află la 800 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Norte, situat la 21 km de proprietate.


Facilitati hotel

Hotel Taoro Garden pune la dispoziție o piscină în aer liber sezonieră, încălzită, internet Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate, bar, bucătărie deschisă și activități de divertisment pentru copii și adulți. Printre alte facilități disponibile se numără o recepția deschisă nonstop și un teren de tenis.


Facilitati camere

Complexul dispune de camere confortabile și spațioase, dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, terasă, baie privată, iar pentru confortul oaspeților, se oferă articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Anumite camere includ o zonă de relaxare, unde oaspeții se pot destinde după o zi obositoare, iar unele au vedere la mare, la munte sau la piscină.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Asigurare medicala si asigurare storno; Avion BUCURESTI - TENERIFE 2021 Bucuresti - Tenerife; Taxe de aeroport; Avion TENERIFE - BUCURESTI 2021 Tenerife - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta