Hotel Website: https://www.thediamondhotels.com/diamond-premium-hotel-spa/en/our-hotel

Descriere

Hotelul Diamond Premium Hotel Spa este destinat familiilor cu copii cat si cuplurilor. Este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din statiunea Side.


Localizare

Diamond Premium Hotel Spa este pozitionat la 7 km de centrul orasului Side, si la o distanta de 70 km fata de aeroportul Antalya. Plaja privata a hotelului este la  250 m.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati:  cinci baruri, un restaurant principal si doua a la carte, centru spa, piscina exterioara, piscina interioara, tobogane si teren de tenis. WiFi gratuit in toata incinta hotelului.
Camerele sunt dotate cu telefon, uscator de par, aer conditionat, minibar, Tv, seif si balcon cu zona de relaxare.


Website

http://https://www.thediamondhotels.com/diamond-premium-hotel-spa/en/our-hotelTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - ANTALYA 2022 (duminica) Bucuresti - Antalya; Taxe de aeroport; Avion ANTALYA - OTOPENI 2022 (duminica) Antalya - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Oferte vacante Side, Turkey

Solicita oferta