City break Istanbul - Orient Express Hotel and Spa by Orka Hotels, cu plecare din Bucuresti

Orient Express & Spa by Orka Hotels se află in zona veche a orașului Istanbul, la doar 250 de metri de o stație de tramvai, de gara Marmaray și de malul mării. Centrul comercial Galataport este situat la doar cateva minute de mers pe jos de hotel si este ușor accesibil cu tramvaiul.

Oaspeții se vor putea bucura de atmosfera istorică a cartierului Sirkeci, unde există numeroase restaurante locale autentice, magazine și cafenele.

Orient Express & Spa by Orka Hotels oferă camere cu acces gratuit la internet WiFi și TV prin satelit. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat si minibar. Se oferă și room service.

Oaspeții iși pot incepe ziua cu un mic dejun bogat. La barul hotelului puteți savura băuturi intr-o ambianță relaxantă.

Oaspeții care doresc să viziteze zona au la dispoziție serviciul de inchirieri auto si biroul de turism. Recepția Hotelului Orient Express este deschisă non-stop.

La mică distanță de mers pe jos se află Hipodromul Roman, Rezervorul Teodosius și multe alte puncte de atracție istorice. Zona istorică Sultanahmet și Hagia Sofia se află la doar 8 minute de mers pe jos de hotel. Aeroportul Internațional Sabiha Gokçen este la 32 km de proprietate. Aeroportul Istanbul se află la 53 km.

vezi mai multe

Oferte vacante Istanbul, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta