Golden Beach Bodrum

Turgutreis Turcia
Palamut Mevkii,48400 Akyarlar/Bodrum/Muğla
de la
EUR 412 00 EUR
1 adult

Descriere hotel

Hotelul, clasificat cu 4 stele, creează oportunitatea de a savura momente plăcute în familie, punând la dispoziție un mini club destinat copiilor. 
Cei care doresc să se relaxeze și să-și acorde timp personal pot beneficia de experiența saunei și a băii turcești în zona SPA a hotelului.
Ultima renovare a hotelului a avut loc în 2008.
 


Localizare

Hotelul se afla la 3 km de Turgutreis, 22 km de Bodrum, 61 km de aeroportul din Bodrum.Facilități hotel

Hotelul dispune de o varietate de facilități, inclusiv restaurant interior și exterior, pizzerie, snack bar, 3 baruri (lobby bar, bar la piscină, disco bar), discotecă (cu tarif suplimentar), seif disponibil la recepție, sală TV, mini club, loc de joacă pentru copii, mini market, servicii de închiriere auto, centru foto, facilități medicale, spălătorie, coafor, baie turcească, saună, jacuzzi, servicii de masaj (cu tarif suplimentar), internet cafe (cu tarif suplimentar). 
Hotelul oferă programe de animație, o piscină interioară (40 mp) și două piscine exterioare (260 și 110 mp), precum și o piscină specială pentru copii.
 


Facilități camere

Camerele de tip standard, family si suite sunt echipate cu aer conditionat, seif, telefon, minibar, televizor, balcon si baie proprie.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta