Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat printre măslini si pini, chiar pe plaja Dassia din Corfu, acest hotel oferă un mic dejun tip bufet si un restaurant grecesc. Camerele au un balcon privat cu vedere spre Marea Ionică si spre peisajul rustic luxuriant.

Camerele cu aer conditionat de la Hotelul Dassia Beach sunt echipate cu un televizor si frigider. Fiecare are baie privată cu dus sau cadă si uscător de păr.

Oaspetii au acces la o punte pe mare, dotată cu sezlonguri si umbrele. Barul si restaurantul oferă vederi spre mare si servesc mancăruri, băuturi si cafea pe tot parcursul zilei.

Orasul Corfu cu cetatea sa, portul pitoresc si arhitectura in stil venetian este situat la 12 km. Celebra plajă Paleokastritsa se află la 16 km, iar Aeroportul International din Corfu este amplasat la 13 km. La hotel este disponibilă parcarea privată gratuită.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion Bucuresti - Corfu 2024 Bucuresti - Corfu; TAXE AEROPORT; Avion Corfu - Bucuresti 2024 Corfu - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Oferte vacante Dassia, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta