Itinerariu :

Ziua 1. Bucuresti - Antalya

Ckeck-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Antalya. Se pleaca direct din Antalya spre Konya traversând muntii Taurului. Cazare la hotel de 4* in zona Konya.

Ziua 2. Konya – Cappadocia

Mic dejun.  Vizita in Konya la muzeul Mevlana. Se continua drumul spre Cappadocia, trecând  prin peisajul de stepa al Anatoliei. Cazare la hotel 4* in Cappadocia.  Petrecere de Revelion  inclusa la un restaurant traditional tip pestera din Cappadocia in noapte din 31.12.2022.

Ziua 3. Cappadocia

Mic dejun. Optional zbor cu balonul. Se viziteaza Valea Pashabag renumita pentru formatiunile spectaculoase denumite `Cosurile de Zâne` si oprire pentru pauza foto. Se viziteaza  muzeul in aer liber Zelve  unde se pot admira vechi biserici bizantine , casele construite in strânca dar si o moschee. Se viziteaza un atelier de covoare artizanale. Prânz in pitorescu sat Ortahisar.  Cazare la hotel 4*  in Cappadocia.

Ziua 4. Cappadocia - Antalya

Mic dejun. Se continua calatoria spre Antalya, iar pe traseu se viziteaza orasul subteran Saratli si se face orpire la Keravanseraiul selciuzian din Valea Konya. Cazare la hotel 4*  in zona Antalya.

Ziua 5. Antalya - Bucuresti Otopeni

Mic dejun. Se viziteaza orasul Antalya cu zona veche denumita Kaleici si portul de yachturi. Se face orpire la celebra cascada Karpuzkaldiran care se varsa direct in Marea Mediterana si la un atelier de bijuterii artizanale si la o reprezentanta de haine produse din piele naturala de cea mai buna calitate cu posibilitatea de cumparaturi. Transfer aeroport pentru  imbarcare zbor cu destinatia  Bucuresti Otopeni.

 

*Servicii  neincluse in tarif :

>Intrarile la obiectivele turistice

>Pachet Premium( 2 prânzuri tip bufet, toate intrarile incluse la obiectivele turistice unde este cazul (Zelve,Pashabag,Saratlı,Caravansarail), ghid local autorizat, toate taxele (in valoare de 20eur/pers), supliment de demipensiune 4 cine) : 170euro/pers.

*Servicii incluse in tarif :

>Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Antalya – Bucuresti

>Taxe de aeroport

>Transfer aeroport-hotel-aeroport

> Un bagaj de cala 20kg si un bagaj de cabina 7kg

> Transport cu autocar modern pe tot parcursul programului

> Cazare  1 noapte in camera dubla, la hotel de 4 stele in Antalya

> Cazare  1 noapte in camera dubla, la hotel de 4 stele in Konya

> Cazare 2 nopti in camera dubla, la hotel de 4 stele in Cappadocia

> Regim de masa cu mic dejun

> Petrecere de Revelion 

> Asistenta turistica in Limba Româna

 

Nota :

Acte necesare : Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Petrecere de Revelion  inclusa la un restaurant traditional tip pestera din Cappadocia in noapte din 31.12.2022.

 *Zbor cu balonul cu aer cald in Cappadocia (se poate rezerva doar la fata locului si se organizeaza in functie de conditiile meteo): aprox 230 - 290 Euro/ persoana, in functie de sezon si cerere.

vezi mai multe

Oferte vacante Circuite Turcia, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta