Itinerariu :

Ziua 1. Cluj Napoca - Antalya

Ckeck-in si imbarcare pe aeroportul din Cluj Napoca cu destinatia Antalya. Transfer si cazare la Hotel Sensitive Premium Hotel 5* sau similar in zona Antalya.

Ziua 2. Antalya – Cappadocia

Mic dejun. Se pleaca din Antalya cu destinatia Cappadocia, traversând muntii Taurului spre Konya, oras cunoscut sub numele de grânarul Asiei Mici inca din antichitate. Pentru a ajunge in Cappadocia se traverseaza Valea Konya, trecând de vulcanul Hasan Dag si de-a lungul Vaii Ihlara, prin peisajul de stepa al Anatoliei. Cazare la Hotel 4* in Cappadocia.

Ziua 3. Cappadocia

Mic dejun. Se vizita Goreme, (optional muzeu) cel mai faimos loc de pelerinaj din lumea bizantina si unul dintre numeroasele orase subterane, oprire pentru pauza foto la cetatea Uchisar, formata din rocile de tuf si peisajul stâncos al Zelvei. Se viziteaza o crama locala cu degustare de vinuri din fructe (struguri, rodii, pepene galben, piersici, etc.) si un atelier de covoare artizanale. Cazare la Hotel 4* in Cappadocia. Petrecere de Revelion cu cina festiva si bauturi  incluse la Hotel.

Ziua 4. Cappadocia – Side

Mic dejun. Se continua calatoria spre Side, iar pe traseu se face orpire la Keravanseraiul selciuzian din Valea Konya, care dateaza din secolul al XIII-lea  construit in onoarea sultanului Allaeddin Keykubat. Cazare la Hotel Ramada Side 4* sau similar sau similar  in zona Side-Managvat.

Ziua 5. Antalya

Mic dejun. Se viziteaza orasul Antalya cu zona veche denumita Kaleici si portul de yachturi. Se face orpire la celebra cascada Karpuzkaldiran care se varsa direct in Marea Mediterana, la un atelier de bijuterii artizanale si la o reprezentanta de haine produse din piele naturala de cea mai buna calitate cu posibilitatea de cumparaturi. Cazare in zona Antalya la hotelul Sensitive Premium 5* sau similar.

Ziua 6. Antalya – Cluj Napoca

Ckeck-in si imbarcare pe aeroportul din Antalya cu destinatia  Cluj Napoca.

 

*Servicii  neincluse in tarif :

>Intrarile la obiectivele turistice

>Supliment de demipensiune (4 cine) : 109euro/persoana

>Pachet Premium(4 prânzuri tip bufet, toate intrarile incluse la obiectivele turistice, ghid local autorizat, taxa de oras) : 129euro/pers.

>Taxa de statiune 2euro/pers.

*Servicii incluse in tarif :

> Transport cu avionul pe ruta Cluj Napoca – Antalya – Cluj Napoca

>Taxe de aeroport

>Transfer aeroport-hotel-aeroport

> Un bagaj de cala 20kg si un bagaj de cabina 7kg

> Transport cu autocar modern pe tot parcursul programului

> Cazare  2 nopti in camera dubla, la hotel in Antalya

> Cazare  1 nopti in camera dubla, la hotel in Side

> Cazare 2 nopti in camera dubla, la hotel in Cappadocia

> Regim de masa cu mic dejun

> Cina festiva de Revelion 

> Asistenta turistica in Limba Româna

 

Nota :

Acte necesare : Pasaport valabil minim 6 luni de la data ntoarcerii in tara.

 

 

 

vezi mai multe

Oferte vacante Circuite Turcia, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta