Ziua 1 : Bucuresti – Antalya

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Otopeni cu destinatia Antalya. Întalnire cu ghidul insotitor de grup  si transfer pentru cazare la hotel de 4* in zona Antalya.

Ziua 2 : Antalya – Aphrodisias - Kusadasi

Mic dejun. Deplasare spre orasul antic  Afrodisias, orasul zeitei iubirii, Afrodita. Orasul, construit in intregime din marmura, este cunoscut in intreaga lume pentru statuile sale. Se viziteaza stadionul, Templul Afroditei,  Odeonul, baile publice din timpul Împaratului Hadrian, Agora,teatrul antic. Cazare la hotel de 4 * din zona Kusadasi.

Ziua 3 : Ephesus – Pergamon - Ayvalik

Mic dejun.  Vizita orasul antic Efes, capitala Asiei Mici din timpul Imperiului roman. Efes, cel mai bine intretinut oras antic din bazinul mediteranean, inca ofera oamenilor posibilitatea de a descoperi cum se traia acum 2 000 de ani, se pot vizita bai termale, latrine,  temple, fântâni bine conservate, Poarta Magnesiana, Odeonul, teatrul mare  si cunoscuta Biblioteca a lui Celsus, a treia biblioteca ca marime,  din lumea antica dupa cea din Alexandria si Pergamon. Dupa vizitarea orasului Efes,oprire la un atelier de produse din piele cu prezentare si posibilitate de cumparaturi. Se continua drumul spre orasul  Bergama. În Bergama se viziteaza  Acropole din Pergamon. Cazare la hotel de 4* si cina in  Ayvalik.

Ziua 4 : Ayvalik - Troia - Istanbul

Mic dejun. Deplasare  spre cetatea legendara Troia, descrisa de istoricul Homer in poemele sale Iliada si Odisea, astazi sit arheologic , localizat in Provincia Canakkale, nord-vestul Turciei. Dupa vizitarea cetatii se traverseaza strâmtoarea Dardanele cu feribotul pe partea europeana pentru destinatia Istanbul. Cazare la hotel de 4* in Istanbul.

Ziua 5 : Istanbul – Bursa

Mic dejun. Vizitarea orasului de pe doua continente – Istanbul, cu impresionantele obiective turistice ca Hipodromul, obeliscul, Moscheea Sultan Ahmet (Moscheea Albastra) si catedrala Sfânta Sofia. Dupa prânz, se viziteaza Bazarul Egiptean. Se continua drumul spre orasul Bursa. Cazare la hotel de 4* in Bursa.

Ziua 6 : Bursa –Denizli

Mic dejun. Se vzitateaza Moscheea Rude din Bursa, prima capitala a Imperiului Otoman. Se continua traseul spre Denizli. Se viziteaza terasele calcaroase cu apa termala din Pamukkale . Cazare la hotel termal de 4* in zona Pamukkale.

 Ziua 7 : Denizli –Antalya

Mic dejun. Se continua traseul spre Antalya. Pe traseu se viziteaza un atelier de confectionare covoare orientale, veche maiestrie a femeilor din Turcia. În Antalya se viziteaza portul vechi de yachturi pentru a savura un ceai turcesc in ultima zi de vizita. Se fac doua orpiri scurte la un atelier de bijuterii cu posibilitatea de cumparaturi si un atelier de articole din piele cu prezentare de moda. Cazare la hotel de 4* in regiunea Antalya.

 Ziua 8 : Antalya – Bucuresti

Transfer la Aeroportul International din Antalya pentru imbarcare zbor cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii optioanle neincluse :

> Pachet 6 cine (ziua 1;2;3;5;6;7) : 109euro/pers.

> Pachet Premium ( taxe de oras, toate intrarile la obiective, croaziera pe Bosfor, cina traditionala, ghid autorizat la obiective) : 169euro/pers.

 

Nota :

Croaziera pe Bosfor se organizeaza in ziua 3 sau 4.

Cina in Istanbul nu include bauturile si se organizeaza in ziua 4.

vezi mai multe

Oferte vacante Circuite Turcia, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta