Ziua 1. Bucuresti – Antalya

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare la hotel de 4* in zona Antalya.

Ziua 2. Antalya

Mic dejun. Întâlnire cu ghidul in receptia hotelul si cocktail de bun-venit. Prezentarea facilitatilor hotelului si a programului pentru intreaga saptamâna. Dupa-amiaza, tur panoramic in zona Antalya. Seara, cazare la hotel de 4-5*in zona Antalya.

Ziua 3. Antalya – Laodicea - Pamukale  

Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint si se poate achizitiona un suvenir de vacanta. Se continua calatoria printr-o regiune cu peisaje montane pitoresti, paduri de conifer. Pe traseu se vizita orasul antic Laodicea, considerat unul dintre principalele orase ale Asiei Mici, fiind atât un important centru al crestinatatii, cât si centru economic si comercial, jucând un rol semnificativ in perioada romana datorita industriei farmaceutice si a bancilor dezvoltate aici*. Seara, cazare la hotel termal de 4-5* din zona Pamukkale/Denizli.

Ziua 4. Pamukkale – Aphrodisias*

Mic dejun. Timp liber sau optional se viziteaza Pamukkale cu terasele de calcar si spectaculosul oras Aphrodisias, oras antic renumit pentru sculpturile in marmura si cel mai bine conservat stadion din zona mediterana, unde se pot admira teatrul antic Odeonul, ruinele templului zeitei Afrodita. Seara  retur si cazare la hotel termal in zona Pamukkale.

Ziua 5. Denizli – Antalya    

Mic dejun. Plecare spre Antalya, considerata „perla” rivierei turcesti. Se calatoreste printr-o regiune cu peisaje montane fermecatoare. În Antalya se viziteaza: Orasul Vechi, Poarta lui Hadrian si portul de yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat in prelucrarea pielii, apreciat in rândul turistilor pentru calitatea produselor locale si a suvenirurilor.Seara, cazare la hotel in zona Antalya.  

Ziua 6. Antalya – Perge & Aspendos*  

 Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Perge si Aspendos*. Se viziteaza partea veche a orasului antic Pege, unul din orasele cele mai bogate si mai frumoase din lumea antica in perioada elenista, renumit pentru templul Zeitei Artemis.  Aspendos este un sit arheologic renumit pentru cel mai bine conservat teatru antic din bazinul mediteranean. Seara, cazare la Grand Park Lara Hotel**** sau similar in zona Antalya.

Ziua 7. Antalya – Croaziera Manavgat* 

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau croaziera pe raul Mnavgat cu pranz inclus. Cazare la hotel in zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.   

Servicii incluse:

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Antalya – Bucuresti
  • Taxe de aeoroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mâna 
  • Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 4 stele
  • Mic dejun
  • Transport cu autocar modern pe toata perioada circuitului
  • Asistenta turistica in limba româna
  • Zbor cu balonul in Pamukkale (zbor aproximativ 45 minute) *programat pentru ziua 4- zbor de dimineata in functie de conditiile meteo.

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrari la obiectivele turistice

• Taxe de statiune 

Servicii optionale neincluse in pret:

Pachet Premium – Demipensiune (7 cine), vizita si taxa de intrare in Laodicea si Afrodisias, taxe de oras/ statiune, 1 pranz in Pamukkale, spectacol cu Dervisii Rotitori – aprox 40min: 169 /pers.

 

 

 

 

 

 

vezi mai multe

Oferte vacante Circuite Turcia, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta