Ziua 1. Bucuresti – Istanbul

Întâlnire cu grupul in Bucuresti si plecare cu autocarul pe traseul: Bucuresti – Giurgiu - Istanbul. Traversarea Bulgariei. Întâlnire cu ghidul in receptia hotelului si cocktail de bun – venit. Cazare in Istanbul la hotel La Quinta by Wyndham 4* sau similar.

 

Ziua 2. Istanbul

Mic dejun. Tur de oras: se viziteaza Piata Hipodromului, Catedrala Sfânta Sofia, Obeliscul, Coloana Serpuita, Fântana germana, Moscheea albastra, Palatul Topkapi. Optional, croaziera pe Bosfor. Cazare in Istanbul la hotel La Quinta by Wyndham 4* sau similar.

 

Ziua 3. Istanbul - Cappadocia

Mic dejun. Deplasare la Ankara, unde se viziteaza Mausoleul lui Atatürk. Continuarea traseului catre Cappadocia. Cazare in zona Cappadocia la hotel Dinler Nevsehir 4* sau similar.

 

Ziua 4. Cappadocia

Mic dejun. La Goreme (cel mai renumit loc de pelerinaj) se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stânca. Oprire pentru fotografii: Uchisar – panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme si peisajul stâncos Zelve. Se continua vizitele cu oprire la o crama regionala, inclusiv degustare de vinuri si la un atelier traditional pentru a cunoaste arta si lucrarea manuala a tesaturii de covoare. Cazare in zona Cappadocia la hotel Dinler Nevsehir 4* sau similar.

 

Ziua 5. Cappadocia – Antalya

Mic dejun. Pe traseu, oprire pe Valea Konya – se viziteaza impozantul caravanserai Selgiuc, construit in secolul al XIII-lea in onoarea sultanului Alaeddin Keykubad. Cazare in zona Antalya la hotel Grand Park Lara 4* sau similar.

 

Ziua 6. Antalya – Pamukkale

Mic dejun. În Antalya se viziteaza Portul Marin si orasul vechi. Timp liber pentru cumparaturi in bazarul principal, renumit pentru bijuterii si produsele din piele. Deplasare pentru vizita la celebra cascada Karpuzkaldiran. Cazare   in zona Pamukkale la hotel Tripolis 4* sau similar.

 

Ziua 7. Pamukkale - Canakkale

Mic dejun. În Pamukkale se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. si orasul antic Hierapolis. Cazare  in zona Canakkale la hotel Ida Kale Resort 4* sau similar.

 

Ziua 8. Canakkale – Bucuresti

Mic dejun. Plecare catre Bucuresti. Traversarea Bulgariei – Ruse - Giurgiu. Sosire seara in Bucuresti.

 

Servicii neincluse:

Asigurare medicala si asigurare storno

Taxe de oras

Intrari la obiectivele turistice

Bacsisuri pentru ghidul si soferul local

 

Servicii optionale:

Pachet Premium (taxe de oras, croaziera pe Bosfor, seara turceasca, 3 prânzuri - zilele 4,5,6, toate intrarile la obiective precum si ghizii locali la acestea): 149 Eur/ persoana

Pachet 6 cine (zilele 2,3,4,5,6,7): 125 Eur/ persoana (se poate rezerva doar in avans in agentie)

 

Documente necesare: pasaport valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 40 persoane.

 

 

vezi mai multe

Oferte vacante Circuite Turcia, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta