Această proprietate de 3 stele se află în Ras Al Khaimah și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Citymax Hotel Ras Al Khaimah includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 204 camere. Camerele luminoase de la Citymax Hotel Ras Al Khaimah sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au vedere oraș. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Citymax Hotel Ras Al Khaimah oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase à la carte. Preparate din bucătăria internațională și italiană sunt oferite zilnic. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și o cafenea care servește specialități din cafea și diverse delicatese. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Citymax Hotel Ras Al Khaimah oferă meniuri pentru diete speciale.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Ras Al Khaimah, situat la o distanță de 20 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Citymax Hotel Ras Al Khaimah sunt: Ras Al Khaimah Free Trade Zone - 1,1 km, Parcul acvatic Ice Land - 17,0 km, The Jebel Jais Mountains - World's Longest Zipline - 60,0 km.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta