• Iulia L
  Am cumparat o excursie de 7 zile in Sunny Beach, Bulgaria prin Agentia Viotop Travel. Am fost multumita de amabilitatea, promptitudinea si ofertele primite de la ei. Descrierea locatiei a coincis perfect cu realitatea. Am primit mereu consiliere pe parcursul concediului legat de orice nedumerire as fi avut. Ii recomand cu incredere, eu cu siguranta am sa revin!
 • Cosmina Nicu
  De 6 ani ne facem vacanțele cu VIOTOP TRAVEL și totul a fost minunat! De Paște tot VIOTOP...o gașcă de 24 :).... și ne pregătim pentru vara 2019! Așteptăm ofertele!!!!
 • Dandu Loredana
  Recent ne-am luat o binemeritată vacanță in Grecia, prin intermediul Agenției de Turism Viotop din Brașov. Am avut sejururi foarte plăcute cu ei ! În momentul în care lucrezi cu o agenţie de turism, practic beneficiezi de toată experienţa agenţilor de turism şi tot timpul necesar organizării excursiei îl preiau aceşti oameni. Pot spune cu tărie despre Agenția Viotop: seriozitatea și promptitudinea la ea acasă! Miruna, o persoana plăcută și dedicată, un om răbdător care a încercat întotdeauna sa răspundă cu profesionalism și rapiditate cerințelor noastre! Garantăm sută la sută pentru echipa Agenției Viotop, am întălnit oameni serioși, pasionați de ceea ce fac, ne-am simțit extraordinar în vacanțele luate prin intermediul Agenției Viotop din Brașov! Mult succes în continuare ! Recomand cu incredere, noi vom reveni cu mare drag de fiecare data!
 • Constantin Sandu
  In fiecare an plecam in concediu in grup numeros, familii cu copiii, fiecare cu pretentiile sale, cu asteptarile sale...asadar, destul de dificil, nu! Agentia de Turism Viotop din Brasov, oameni profesionisti si daruiti muncii lor, ne-au venit mereu in intampinare cu oferte care sa satisfaca orice gust si orice buzunar! Echipa Viotop o echipa de exceptie, specialisti in domeniul in care activeaza si pregatiti mereu sa recomande cele mai bune variante! Multumim, prieteni! Cu siguranta vom mai calatori impreuna!
Povestea Noastra

Agentia viotop Travel este fondata in 2002

Noi, Viotop Travel, suntem o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Infiintata in anul 2002, compania noastra cunoaste o dezvoltare rapida datorita calitatii serviciilor de calatorie oferite.

 

Din anul 2002 avem peste 50.000 de turisti multumiti de serviciile noastre!

Agentia noastra, Viotop Travel, va pune la dispozitie:


sejururi si oferte de vacanta in tara si in exteriorul tarii cu avion sau autocar
cazari la hoteluri din toata lumea cu confirmare imediata
pachete turistice tematice si pentru diverse evenimente
circuite cu autocar sau avion
croaziere
rezervari pentru bilete de avion low-cost si de linie
rezervari pentru bilete de autocar
• asigurari medicale pentru turisti

ASISENTA si CONSILIERE in alegerea destinatiei ideale pentru vacanta Dvs.

Experienta pe piata de turism din Romania ne-a ajutat sa conturam pas cu pas filosofia care ne reprezinta:

Agentia Viotop Travel

Bdul 15 Noiembrie nr 8 Brasov

0730101791; 0723130280; 0731013105

rezervari@viotoptravel.ro

Monday - Friday: 09:00 - 18:00

Agentia Viotop Travel
Solicita oferta