Vouchere si card de vacanta

cum poti folosi ticketele/voucherele si cardul de vacanta ?

Vouchere si card de vacanta

cum poti folosi ticketele/voucherele si cardul de vacanta ?

Ce sunt tichetele de vacanta?

Tichetele de vacanta (sau voucher-ele de vacanta) sunt bonuri valorice, asemanatoare tichetelor de masa, care se pot oferi de catre angajatori salariatilor. Acestea servesc drept instrument de plata pentru achitarea serviciilor turistice/vacantelor exclusiv in Romania, pentru beneficiar si familia acestuia.

Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile, sunt deductibile si scutite de taxe, atat pentru angajator, cat si pentru angajat.

Ce puteti plati cu tichete de vacanta?

• cazare la oricare din unitatile unitatile turistice din Romania; inclusiv in orase nu doar statiuni turistice

• pachet cazare si masa 

• pachet cazare si tratament

• pachet cazare si transport

• pachet cazare si agreement

Ce NU puteti plati prin cardul / tichetele de vacanta?

• cazari / sejururi in afara Romaniei

• bilete de avion si autocar in afara Romaniei

• cazare in unitati fara clasificare turistica

• asigurari

Cum puteti achita cu tichete de vacanta sau cardul de vacanta pe Viotop Travel & Turism srl ?

La pasul final de plata, Rezervarile efectuate pot fi platite integral sau partial, cu tichete sau cardul de vacanta la POS in agentie, sau prin link de plata mobilpay.

In cazul in care valoarea rezervarii este mai mica decat valoarea tichetelor, vom fi nevoiti sa suplimentam serviciile (nopti in plus de cazare, servicii de masa, etc), astfel incat valoarea tichetelor sa fie egala cu cea a rezervarii. 

Conform legii nr 165/2018 si revizuita si in 2020 , nu se acorda rest in bani pentru diferentele de sume mentionate mai sus.

Conditii de acceptare la plata:

- beneficiarul vacantei sa fie titularul tichetelor sau a cardului de vacanta

- elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile

- tichetele sa fie in termenul de valabilitate 

- codul de bare sa fie intact, tichetele sa nu fie rupte sau indoite

- sa fie trimise la sediul nostru doar prin curierat rapid, iar costurile de curierat sa fie suportate de client

CARDUL DE VACANTA:

- acceptam in sediul fizic sau online, cardurile emise de EDENRED, SODEXO, CHEQUE VACANCES (UP ROMANIA)

- conditiile de cumparare sunt identice cu cele ale voucher-elor de vacanta

- in situatia in care o rezervare efectuata pe viotop travel & turism, prin linkul de plata MobilPay achitata prin cardul de vacanta nu se confirma, in termen de 48 ore se poate returna suma achitata integral; suma ce va intra in contul clientului.  

- SAU se va oferi o alternativa in acelasi cuantum cu rezervarea initiala, iar daca este necesar, clientul va achita o diferenta de pret prin oricare modalitate de plata; deoarece rezervarile achitate integral sau partial prin link de plata sau online prin cardul de vacanta, NU SUNT rambursabile conform legislatiei in vigoare 165/2018 si revizuita si in 2020, numai in cazul in care nu se confirma rezervarea de la hotel, se pot returna banii in cont

- Viotop travel & turism nu se face responsabil pentru situatia in care turistul renunta la rezervarea/rezervarile achitate si confirmate, prin cardul de vacanta si nici daca la receptie se prezinta alte persoane decat cele care au achitat cu cardul de vacanta sau cu tichete de vacanta.

POLITICA DE RETUR:

- cazarile rezervate si achitate cu tickete de vacanta / card de vacanta / link de plata card de vacanta, nu permit anulare sau modificare conform legii. 

- politica de retur a tichetelor sau a rezervarilor efectuate prin card de vacanta / link de plata card de vacanta, mentionata online in aceasta pag web, este cea care se aplica pentru orice rezervare online, indiferent de politica si termenele de plata stipulate in "Conditiile unice a serviciilor de calatorie", document transmis ulterior, dupa confirmarea serviciilor rezervate

- rezervarile achitate cu cardul de vacanta la POS in agentie sau prin link de plata MobilPay, odata ce sunt confirmate si s-a emis voucherul de cazare, nu se mai pot anula si returna banii incasati, penalizarea fiind de 100% conform legii.

De ce sa cumparati de la noi cu tichete sau card de vacanta?

- va punem la dispozitie oferte in peste 9000 de hoteluri si pensiuni in Romania sau chiar posibilitatea de creare a unui circuit prin tara, daca nu doriti sa stati intr-un singur loc

- Preturi competitive: integram ofertele celor mai mari turoperatori din Romania, care detin contracte direct cu unitatile hotelier

Care sunt tichetele de vacanta acceptate de noi?

 Acceptam urmatoarele tipuri de tichete de vacanta:

- Edenred (Ticket Vacanta) 

- Cheque Dejeuner Romania (Cheque Vacances/UP Romania)

- Sodexo (Sodexo Turist Pass)

 Modalitatea de plata cu tickete sau card de vacanta:

- tranzactia online prin cardul de vacanta, se efectueaza prin MobilPay (NETOPYA SISTEMS), tranzactii garantate de Visa si Mastercard

- rezervarile online sau offline (in agentie) prin cardul de vacanta NU SUNT rambursabile, nu se preschimba in bani conform legislatiei in vigoare

-  Achitarea cu tickete de vacanta sau card de vacanta se poate face direct la sediul nostru din: 

 Bdul 15 Noiembrie nr 8 Oras Brasov 

 Va asteptam !

 

 

 

 

Tichete
Solicita oferta