Oferte Senior Voyage si Circuite cu avion 2024

Despre programele de seniori voyage

Programele de circuite pentru seniori sunt proiectate pentru a oferi excursii organizate în care persoanele în vârstă pot vizita mai multe destinații într-un interval de timp limitat. Aceste circuite sunt de obicei mai puțin intense și mai flexibile decât cele destinate persoanelor mai tinere, pentru a le permite persoanelor în vârstă să se bucure de călătorie într-un ritm mai lent și să se adapteze la nevoile lor specifice.

Programele de circuite pentru seniori pot include vizite la atracții turistice populare, cum ar fi muzee, monumente istorice sau parcuri naționale, dar și experiențe culturale, cum ar fi degustări de vin sau de mâncare locală, demonstrații de dans sau muzică tradițională. Aceste programe sunt de obicei organizate cu ghid inclus pe toata perioada circuitului,oferind persoanelor în vârstă oportunități de socializare cu alți participanți.

De asemenea, programele de circuite pentru seniori pot include și opțiuni de cazare adaptate pentru această categorie de vârstă, cum ar fi hoteluri cu facilități pentru persoane cu dizabilități sau unități de cazare mai liniștite și mai confortabile. Aceste programe sunt concepute pentru a oferi persoanelor în vârstă o experiență de călătorie sigură și plăcută, care să le permită să se bucure de aventura călătoriei fără stresul căutării de cazare sau a planificării itinerarului.

Circuitele pentru seniori cu avionul sunt o altă opțiune populară de călătorie, care oferă posibilitatea de a vizita destinații îndepărtate într-un interval de timp relativ scurt. Aceste circuite sunt organizate în mod obișnuit în grupuri și includ transportul cu avionul, cazarea și excursiile în destinații diverse.

De obicei, programele de circuite pentru seniori cu avionul includ opțiuni de cazare confortabile și adaptate nevoilor persoanelor în vârstă, precum și transferuri asigurate între hotel și aeroport. De asemenea, excursiile pot fi organizate astfel încât să aibă în vedere limitările și nevoile fizice ale persoanelor în vârstă.

Printre destinațiile populare pentru circuitele pentru seniori cu avionul se numără destinații turistice din Europa, Asia, America de Nord sau America de Sud. Aceste circuite oferă oportunități de a explora culturi diferite, de a vedea locuri noi și de a experimenta diferite tipuri de mâncare și obiceiuri locale.

Un alt avantaj al programelor de circuite pentru seniori cu avionul este faptul că acestea oferă oportunități de socializare și de a lega prietenii cu alte persoane din grupul de călători. În plus, călătoria cu avionul poate fi mai confortabilă pentru persoanele în vârstă decât alte mijloace de transport, cum ar fi autobuzele sau trenurile. Profita de ofertele last minute si early booking si rezerva un circuit la un pret redus. Mentionam ca nu este limita de varsta la aceste programe.

Despre Toscana

Toscana este o regiune frumoasă din Italia, cu o mulțime de locuri de vizitat și de experiențe de neuitat. Iată câteva dintre cele mai populare atracții turistice din Toscana:

 1. Florența - capitala Toscanei și un oraș plin de artă, arhitectură și istorie. Puteți vizita celebrele atracții turistice, cum ar fi Galeria Uffizi, Catedrala Santa Maria del Fiore și Palatul Pitti.

 2. Pisa - faimoasa pentru Turnul Inclinat și Piața Miracoli, care include catedrala, baptisteriul și cimitirul.

 3. Siena - un oraș medieval frumos, cunoscut pentru catedrala sa gotică impresionantă și pentru Piața del Campo, unde are loc celebrul curs de cai, Palio di Siena.

 4. Val d'Orcia - o zonă rurală pitorească din Toscana, cunoscută pentru peisajele sale fermecătoare, orașele colinare și podgoriile sale.

 5. San Gimignano - un orășel medieval fortificat, faimos pentru turnurile sale înalte și pentru vinurile sale excelente.

 6. Vinci - locul de naștere al lui Leonardo da Vinci, unde puteți vizita Muzeul Leonardo da Vinci și Casa Natale di Leonardo.

 7. Lucca - un oraș frumos, cu o istorie bogată și o arhitectură impresionantă, inclusiv zidurile sale medievale bine conservate.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare locuri de vizitat în Toscana. Regiunea are multe alte atracții turistice, cum ar fi plajele și stațiunile de pe coasta toscană, orașele mici și pitorești din munți, parcurile naționale și multe altele.

Despre Napoli

Napoli este un oraș fascinant din sudul Italiei, cunoscut pentru istoria sa bogată, cultura și bucataria delicioasă. Iată câteva dintre cele mai populare atracții turistice din Napoli:

 1. Cetatea Veche - Orașul Vechi al Neapolei este un sit arheologic unic, plin de monumente antice, biserici și palate istorice. Printre obiectivele turistice cele mai populare se numără Piața del Plebiscito, Castelul dell'Ovo și Catedrala San Gennaro.

 2. Muzeul Național Arheologic din Napoli - Este cel mai important muzeu arheologic din sudul Italiei și găzduiește o colecție impresionantă de obiecte antice, inclusiv artefacte grecești și romane.

 3. Marea Mediterană - Neapole este situat pe malul Mării Mediterane și oferă oportunități excelente pentru a petrece o zi pe plajă sau a face o plimbare cu barca.

 4. Catacombele din San Gennaro - Aceste catacombe vechi, situate sub biserica San Gennaro, sunt una dintre cele mai importante atracții turistice din Napoli. Ele au fost folosite în trecut pentru înmormântări și sunt acum deschise publicului pentru a fi vizitate.

 5. Piața Garibaldi - Este principala stație de cale ferată din Napoli și o destinație populară pentru cei care călătoresc în regiunea Campania.

 6. Castelul Sant'Elmo - Acest castel vechi, situat pe o colină de deasupra orașului, oferă o vedere panoramica superbă a orașului Napoli.

 7. Parcul Virgiliano - Parcul este situat pe o colină de unde puteți admira frumoasa panoramă asupra orașului și a Mării Mediterane.

Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile turistice pe care le puteți vizita în Napoli. În plus, orașul este cunoscut și pentru bucataria sa delicioasă, cu specialități locale precum pizza napolitană și fructe de mare proaspete, precum și pentru viața de noapte animată, cu baruri și cluburi pentru toate gusturile.

Solicita oferta