Paste oferte vacante 2023 - Early Booking

Vacante de Paste

     Pe aceasta pagina va prezentam toate ofertele de vacanta de Paste Last Minute si Early Booking la cele mai bune preturi, chartere cu avion si autocar, plecari din marile orase ale tarii. Sejururile sunt in Grecia cu avion in Rodos si Creta, sau cu autocar in Paralia Katerini si Evia, charter avion sin Spania, Mexic, Egipt, Antalya, Dominicana, Dubai.

    Datorita volumului mare de rezervari timpurii este bine sa va rezervati vacanta din timp, deoarece tarifele au devenit dinamice si se scumpesc pe masura ce se fac rezervari. Conditiile de plata in general sunt cu 30% avans si diferenta cu 25 zile inainte de plecare, vedeti oferte vacante de pasti.

    Datorita conditiilor de calatorie mai bune foarte multi turisti au inceput sa rezerve si o vacanta de Paste cu avion sau autocar, pe ofertele speciale la tarfie mai reduse.

    Vacante de Paste sunt in mai multe destinatii din tara si strainatate, vezi si oferte vacante de pasti. Vacanta Paste este un mod placut de a va petrece sarbatorile Pascale, undeva la caldura, la mare si la soare, la plaja, intr-o destinatie exotice, sau la un hotel cu all inclusive din tara sau din strainatate. 

    Anul acesta sunt multe varinate de sejur de Paste, in Grecia sunt doua curse charter sejur de 5 nopti, in Creta si Rodos, cele mai populare destinatii din Grecia. Zboruri charter cu cazare, avion, bagaje si transfer incluse in pachet.

   Oferte vacanta Paste in Egipt, sejururi de 7 nopti cu avion charter, plecare din marile orase al tarii, sunt multe curse de avion suplimentate, zboruri zilnice in perioada de vacanta de Pasti. Egipt este destinatia ideala pentru familiile cu copii, vremea este foarte buna, apa calda si distractia la maxim.

  Sejur in Spania de Paste, este o varianta buna de mers, deoarece vremea de Paste in Spania este foarte buna chiar se poate face si baie in mare si cu siguranta va veti bronza.

   Vacanta de Paste in Bulgaria cu autocar sau masina personala, este o varianta foarte buna si ieftina de a peterece o minivacanta la hotel cu all inclusive, la plaja si la soare.

   Nu ezitati sa ne trimiteti o solicitare de oferta personalizata aici : https://www.viotoptravel.ro/solicita-oferta/

sau la telefon 0730101791

Solicita oferta