Evenimente Corporate Inapoi

Aveti nevoie de ajutor cu viitorul Dvs eveniment ?

Sau calatorie de afaceri?  Sau conventie la care participati?

 

Suntem aici pentru Dvs.

 

Suntem o echipa de agenti de turism “corporate” puternic motivati, dornici si apti sa va sprijinim pentru viitorul Dvs. eveniment – mic sau mare - pe care doriti sa-l organizati sau la care doriti sa participati.

 

Sunteti in cautarea unui agent de turism experimentat care sa puna cap-la-cap cea mai buna locatie pentru cazare si zborul cel mai convenabil?

 

Sau poate doriti sa gasiti agentul de turism corporate capabil sa va ofere cele mai inedite solutii de eveniment in conditii de planificare a bugetului?

Succesul sta in munca de echipa iar noi suntem “jucatori” de echipa.

 

Suntem GATA sa va asistam si sa va sprijinim astfel ca toate detaliile deplasarii sau ale evenimentului sa fie puse la punct in conditii de succes si de control al costurilor.

 

Avem grija de milele Dvs. din programele de frecquent flyer al companiilor aeriene, asiguram prealocarea locului in aeronava cu care zburati, procesam pentru Dvs check-in on-line, va comandam tipul de masa preferat, cautam hotelul cel mai potrivit cu scopul si bugetul, va inscriem noi – daca doriti – la congres/ conferinta si avem grija sa ajungeti la timp pentru inregistrare, pentru deschidere si workshopul care va intereseaza.


Agentia noastra se ocupa anual de evenimentele organizate de Societatea Romana de Cardiologie


Completeaza formularul si vei primi cea mai buna oferta


Solicita oferta