Oferte Speciale Targ Turism Online perioada 9 - 12 Noiembrie 2023

Ofertele au expirat
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde
width: 100%, height:1px

Suntem disponibili intre 09:00 - 19:00 online pe chat sau la 0371 711 712

Nu aveti timp ? Completati formularul si va sunam noi!

Despre ofertele speciale de la Targul de Turism

Cu ocazia targurilor de turism agentiile organizatoare, companiile aeriene si hotelurile ofera reduceri substantiale la pachetele cu avion charter, cu autocar iar anumite hoteluri ofera reduceri in plus la cazare.

Targul de Turism se desfasoara pe o perioada limitata de 3-4 zile, de aceea este bine sa fiti pe faza cand se anunta targul si sa solicitati oferte sau sa cautati in site-ul nostru www.viotoptravel.ro ofertele pe care le doriti deoarece tarifele cu reduceri sunt actualizate si se pot face rezervari directe de catre Dvs.

In general sunt doua targuri mari de turism care se tin la Romexpo in Bucuresti care au vaznare directa si in acelasi timp este si targul de turism online unde se pot face rezervari la aceleasi tarife ca la targul fizic, de aceea va recomandam sa studiati mai intai ofertele pe site. Mentionam ca tarifele online la noi pe site sunt similare cu tarifele de la Targul de Turism.

Agentia noastra Viotop Travel colaboreaza cu toate agentiile mari organizatoare din tara si din strainatate si are la vanzare toate ofertele speciale care sunt valabile pe perioada acestui targ.

Nu uitati si de ofertele last minute si early booking care de asemena au tarife speciale reduse pentru a impulsiona vanzarile pentru sezonul de vara.

Conditii oferta:

Valabiliate: 09-12 Noiembrie 2023

Conditii de plata Sejur 2024: Grecia,Turcia,Egipt,Bulgaria: 20% avans la inscriere, restul de plata cu pana 30 zile inainte de plecare.

Egipt & Spania & Tunisia: 20% avans la inscriere,restul de plata cu pana 30 zile inainte de plecare.

Toate ofertele sunt actualizate la noi pe site in timp real.

Ofertele au locuri limitate!

Tarifele sunt dinamice si in functie de numarul de rezervari se pot scumpii.

Aceste conditii sunt generale si pot sa difere in functie de oferta solicitata, perioada in care doriti sa plecati si de conditiile organizatorului ofertei.

 

Nu aveti timp ? Completati formularul si va sunam noi!

Solicita oferta