Oferte Speciale Targ Turism Online perioada 14 - 19 Februarie 2024

Ofertele au expirat
00
zile
:
00
ore
:
00
min
:
00
sec
width: 100%, height:1px

Program 09:00 - 21:00 la 0371 711 712 sau pe Whatsapp 0730101791 si 0730101793

Nu aveti timp ? Completati formularul si va sunam noi!

Despre ofertele speciale de la Targul de Turism

 Cu ocazia targurilor de turism agentiile organizatoare, companiile aeriene si hotelurile ofera reduceri substantiale la pachetele cu avion charter, cu autocar iar anumite hoteluri ofera reduceri in plus la cazare.

 Targul de Turism se desfasoara pe o perioada limitata de 3-4 zile, de aceea este bine sa fiti pe faza cand se anunta targul si sa solicitati oferte sau sa cautati in site-ul nostru www.viotoptravel.ro ofertele pe care le doriti deoarece tarifele cu reduceri sunt actualizate si se pot face rezervari directe de catre Dvs.

 In general sunt doua targuri mari de turism care se tin la Romexpo in Bucuresti care au vaznare directa si in acelasi timp este si targul de turism online unde se pot face rezervari la aceleasi tarife ca la targul fizic, de aceea va recomandam sa studiati mai intai ofertele pe site. Mentionam ca tarifele online la noi pe site sunt similare cu tarifele de la Targul de Turism.

Agentia noastra Viotop Travel colaboreaza cu toate agentiile mari organizatoare din tara si din strainatate si are la vanzare toate ofertele speciale care sunt valabile pe perioada acestui targ.

 Nu uitati si de ofertele last minute si early booking care de asemena au tarife speciale reduse pentru a impulsiona vanzarile pentru sezonul de vara.

 Conditii oferta:

 Conditii de plata Sejur 2024: Grecia,Turcia,Egipt,Bulgaria: 20% avans la inscriere, restul de plata cu pana 30 zile inainte de plecare.

 Egipt & Spania & Tunisia: 20% avans la inscriere,restul de plata cu pana 30 zile inainte de plecare.

 Toate ofertele sunt actualizate la noi pe site in timp real.

 Ofertele au locuri limitate!

 Tarifele sunt dinamice si in functie de numarul de rezervari se pot scumpii.

Aceste conditii sunt generale si pot sa difere in functie de oferta solicitata, perioada in care doriti sa plecati si de conditiile organizatorului ofertei.

Dacă sunteți în căutarea ofertelor de vacanță la un târg de turism, iată câteva sugestii pentru a profita la maximum de eveniment:

  1. Răsfoiți cataloagele: Participanții la târgurile de turism oferă adesea cataloage și broșuri care conțin informații detaliate despre destinații, pachete turistice și oferte speciale. Răsfoiți-le cu atenție pentru a afla mai multe despre opțiunile disponibile.

  2. Negocieri și oferte speciale: Unele agenții de turism oferă reduceri sau oferte exclusive pentru rezervările efectuate în cadrul târgurilor de turism. Fiți pregătit să negociați și să întrebați despre orice oferte speciale sau pachete personalizate.

  3. Participați la prezentări: Mulți expozanți organizează prezentări despre destinații sau pachete turistice specifice. Participarea la aceste prezentări vă poate oferi informații suplimentare, iar uneori există oferte exclusive pentru cei prezenți la eveniment.

  4. Vizitați standurile destinațiilor dorite: Dacă aveți deja o destinație în minte, asigurați-vă că vizitați standurile asociate acelei țări sau regiuni. Aici, puteți discuta cu reprezentanții locali și puteți obține informații de primă mână despre destinație.

  5. Abonamente și pachete combo: Unele târguri de turism oferă abonamente sau pachete combo care includ bilete de intrare, materiale informative și alte beneficii. Verificați aceste opțiuni pentru a economisi bani și a vă bucura de mai multe facilități.

  6. Consultați agențiile online: În plus față de expozanții fizici, anumite târguri de turism prezintă și agenții online. Verificați site-urile acestor agenții pentru a vedea dacă oferă promoții speciale pentru vizitatorii târgului.

  7. Participați la concursuri: Unii expozanți organizează concursuri cu premii interesante. Participarea la aceste concursuri vă poate oferi șansa de a câștiga sejururi gratuite sau alte beneficii.

  8. Verificați calendarul evenimentelor: Verificați calendarul evenimentelor pentru a vedea dacă există prezentări speciale, seminarii sau alte activități care vă pot aduce beneficii suplimentare.

Rețineți că târgurile de turism pot avea loc în diverse orașe și la diverse date. Asigurați-vă că vă informați în prealabil despre evenimentul la care doriți să participați și să vă pregătiți pentru a profita de oportunități.

Nu aveti timp ? Completati formularul si va sunam noi!

Solicita oferta