Oferte Speciale Targ Turism Bucuresti perioada 24.02-28.02

Ofertele cu Reduceri expira in :
00 : 00 : 00 : 00
zile ore minute secunde

Nota* - Ofertele speciale sunt cu locuri limitate, tarifele pot fi dinamice in functie de vanzari. Reducerile sunt actualizate in site.

width: 100%, height:1px

Suntem disponibili intre 09:00 - 23:00 online pe chat, whatsapp, mail si la telefon 0730101791 / 0723130280

Despre ofertele speciale de la Targul de Turism

Cu ocazia targurilor de turism agentiile organizatoare ofera reduceri substantiale la pachetele cu avion charter, cu autocar iar anumite hoteluri ofera reduceri in plus la cazare.

Targul de Turism se desfasoara pe o perioada limitata de 3-4 zile, de aceea este bine sa fiti pe faza cand se anunta targul si sa solicitati oferte sau sa cautati in site-ul nostru www.viotoptravel.ro ofertele pe care le doriti deoarece tarifele cu reduceri sunt actualizate si se pot face rezervari directe de catre Dvs.

In general sunt doua targuri mari de turism care se tin la Romexpo in Bucuresti care au vaznare directa si in acelasi timp este si targul de turism online unde se pot face rezervari la aceleasi tarife ca la targul fizic, de aceea va recomandam sa studiati mai intai ofertele pe site.

Agentia noastra Viotop Travel colaboreaza cu toate agentiile mari organiszatoare din tara si are la vanzare toate ofertele speciale care sunt valabile pe perioada acestui targ.

Nu uitati si de ofertele last minute si early booking care de asemena au tarife speciale reduse pentru a impulsiona vanzarile pentru sezonul de vara.

Conditii oferta:

Valabiliate:24.02-28.02.2022

Conditii de plata Sejur2022: Grecia& Turcia& Bulgaria: 30% avans la inscriere,restul de plata cu pana 21 zile inainte de plecare.

Egipt & Spania & Tunisia: 10% avans la inscriere,restul de plata cu pana 21zile inainte de plecare.

Toate ofertele sunt actualizate in sistem, mai putin reducerea de calatorie de ziua de nastere care se aplica manual.

Ofertele aulocuri limitate!

Tarifele sunt dinamice in functie de numarul de rezrervari.

Aceste conditii sunt generale si pot sa difere in functie de oferta solicitata, perioadsa in care doriti sa plecati si de conditiile organizatorului ofertei.

 

Solicita oferta