Oferte Kusadasi 2024 - pana la 30% Reducere ! Early Booking, Avans Doar 30 %

Vacanta in Turcia Kusadasi cu avionul sau autocarul

Orasul Kusadasi este unul din cele mai frumoase de pe coasta de vest a Turciei, fiind vizitat anual de mii de turisti din toate tarile. Este o destinatie recomandata pentru toate varstele. Orasul Kusadasi este localizat foarte aproape de cele mai importante obiective turistice, cum ar fi Efes, Aphrodisias, Hierapolis sau Pamukkale. Oraselele Selcuk sau Sirince din apropiere sunt foarte pitoresti, fiind excelente pentru vizite de o zi.

Aceasta destinatie este din ce in ce mai vizitata, de toate categoriile de turisti, oferind soare, caldura, nisipuri fine, mancare buna, distarctie, shopping etc.

La o ora distanta de orasul Kusadasi din Turcia, poti sa vizitezi unul dintre cele mai frumoase parcuri nationale, cunoscut sub numele de Milli Park. Cu o suprafata de 28.000 de hectare, aceasta frumusete naturala te va fermeca pe loc. O alta obiectiv important si foarte popular este Insula Porumbeilor. Cunoscuta si drept Insula Pasarilor, aceasta se afla in Marea Egee, fiind accesibila printr-un mic dig care o leaga de continent. Vederile din castelul de pe insula te vor lasa fara rasuflare.

Nu veti regreta daca veti alege sa mergeti in vacanta la unul din hotelurile cu all inclusive din Kusadasi, ofertele fiind cu avionul, autocarul sau individual.

Solicita oferta