Oferte Vacanta in Zakynthos Grecia

Despre Insula Zakytnhos

Zakynthos este o mica insula greceasca de la Marea Ionică din Grecia. Avand doar 410 km pătrați și 123 de coastă, este o destinație turistică bine cunoscuta. Venețienii poreclit insula în timpul ocupației lor drept „Floarea estului”.

În 1953, insula Zakynthos a fost zguduita de o serie de cutremure, care au distrus o mare parte a insulei. În orașul Zakynthos doar trei cladiri nu au fost distruse. În anul 2006, partea de vest a insulei a fost lovita de un incendiu forestier enorm. La 8 ani după incendiu, s-au mai putut vedea resturile acestui incendiu.

Aceasta insula este perfecta pentru o excursie de o săptămână. Agentia Viotop Travel recomanda aceasta destinatie iar daca doriti , puteti accesa site-ul nostru pentru Oferte vacanta Zakynthos .
Iată câteva recomandări pentru a avea o vacanta perfecta:

Plaja Navagio

Ca sa fim clari: aceasta plaja trebuie sa fie numarul 1 pe lista dvs „ce sa facem in Zakynthos”. Este cea mai fotografiata plaja a Greciei si se afla pe majoritatea cartilor postale.

Practic, acesta este un golf unde puteti ajunge doar cu barca, dar ceea ce o face atât de faimosa este barca naufragiata, care se află pe plaja. Shipwreck sau Navagio Beach poarta aceasta denumire datorita navei Panagiotis, care a naufragiat acolo în 1980 si a fost o navă contrabandista de țigări.

Există două modalități de a descoperi frumusețea plajei.

În primul rând, puteți ajunge la plaja Navagio cu barca. Peste tot pe insula veti gasi oferte speciale pentru a ajunge cu barca. Veți plăti un bilet pentru a ajunge acolo și operatorul de turism vă va lăsa pentru o anumită perioadă de timp.

Profita de ofertele de vacanta si sejur cu avion, autocar, sau doar cazare din Insula Corfu Grecia, oferte selectate de Agentia Viotop Travel, contacteaza echipa noastra experimentata pentru recomandari si informatii despre aceasta destinatie frumoasa.

Turul Insulei Zakynthos

    Insula Zakynthos, cu testoasele ei Caretta-Caretta, pe care DAAA, le intalnim….in toate magazinele de souveniruri, sub toate formele :d…Boemul oras Zante- capitala insulei si dealul Bohali pentru o panorama asupra acestui oras, animatul Laganas, cunoscuta statiune Argassi, cel de-al doilea port ca marime Ag. Nikolaos, si cea care mi-a intrat la suflet…Tsilivi. Multe, dar in acelasi timp putine…ne intoarcem aici pentru Navagio si Pesterile Albastre, da? 

Canal You Tube Viotop Travel

Solicita oferta