Oferte Vacanta Zakynthos

Despre Insula Zakytnhos

Zakynthos este o mica insula greceasca de la Marea Ionică din Grecia. Avand doar 410 km pătrați și 123 de coastă, este o destinație turistică bine cunoscuta. Venețienii poreclit insula în timpul ocupației lor drept „Floarea estului”.

În 1953, insula Zakynthos a fost zguduita de o serie de cutremure, care au distrus o mare parte a insulei. În orașul Zakynthos doar trei cladiri nu au fost distruse. În anul 2006, partea de vest a insulei a fost lovita de un incendiu forestier enorm. La 8 ani după incendiu, s-au mai putut vedea resturile acestui incendiu.

Aceasta insula este perfecta pentru o excursie de o săptămână. Agentia Viotop Travel recomanda aceasta destinatie iar daca doriti , puteti accesa site-ul nostru pentru Oferte vacanta Zakynthos .
Iată câteva recomandări pentru a avea o vacanta perfecta:

Plaja Navagio

Ca sa fim clari: aceasta plaja trebuie sa fie numarul 1 pe lista dvs „ce sa facem in Zakynthos”. Este cea mai fotografiata plaja a Greciei si se afla pe majoritatea cartilor postale.

Practic, acesta este un golf unde puteti ajunge doar cu barca, dar ceea ce o face atât de faimosa este barca naufragiata, care se află pe plaja. Shipwreck sau Navagio Beach poarta aceasta denumire datorita navei Panagiotis, care a naufragiat acolo în 1980 si a fost o navă contrabandista de țigări.

Există două modalități de a descoperi frumusețea plajei.

În primul rând, puteți ajunge la plaja Navagio cu barca. Peste tot pe insula veti gasi oferte speciale pentru a ajunge cu barca. Veți plăti un bilet pentru a ajunge acolo și operatorul de turism vă va lăsa pentru o anumită perioadă de timp.

Solicita oferta