Last Minute oferte vacanta Grecia 2023

Despre Oferte vacante last minute in Grecia

      Cine are putea refuza o vacanta in Grecia ?? este una din cele mai frumose si deosebite destinatii de vacanta. Este cea mai accesibila destinatie de vacanta mai ales pentru turistii din Romania, dar in ultimii ani este vizitata de turisti din intreaga lume.

     Grecia este renumita pentru peisajele superbe, plajele cu nisip fin majoritatea cotate cu Blue Flag, nisipul fin, apa cristalina, tavernele si barurile, excursiile optionale. Mancarea servita la majoritatea tavernelor este un deliciu culinar, cu mancare proaspata traditionala si internationala. Trebuie sa incercati fructele de mare si mielul la protap. 

     Profita de ofertele Early Booking care au un preț redus și rezerva din timp o vacanta în Grecia cu avion, oferte grecia autocar, sau doar cazare in Grecia. Desemenea ofertele Last Minute sunt pentru cei care nu au reușit sa rezerve din timp o vacanta și mai pot sa găsească oferte la prețuri mici. Agenția Viotop Travel fondata în 2002 are peste 80.000 de turiști care au călătorit cu noi, rezerva în siguranță și profita de experiența noastră, consultanții nostrii de turism au vizitat majoritatea destinațiilor și hotelurile din ofertele noastre, iar partenerii noștri cu care colaboram în țară și în străinătate au multa experiență cu turiștii și oferă cele mai bune servicii și asistenta la destinație. Oferte last minute Grecia sunt cele mai avantajoase, de asemena last minute Creta si vacanta last minute Grecia si ofertele infoturism last miunute Grecia. Oferte Grecia last minute all inclsuive sunt la preturi mai bune anul acesta. 

    Grecia este destinatia cea mai accesibila pentru turistii romani, se poate merge cu masina, autocarul sau avionul charter. Cu avionul sunt oferte cu zbor charter sejur de 7 nopti in Rodos, Kos, Santorini, Mykonos, Creta, Corfu, Lefkada, Zakynthos, Kefalonia. Sunt plecari cu avionul si cu autocarul din marile orase ale tarii.

    Ofertele in Grecia cu autocar sunt avantajoase, se fac plecari in regiunile : Corfu, Halkidiki, Thassos, Rivera Olimpului cu Paralia Katerini, si Olympic Beach, Pelion, Skiathos. Plecarile cu autocarul se fac din Bucuresti dar se ofera transferuri din marile orase din tara. Plecarile sunt din luna Mai pana in luna Septembrie, tot sezonul de vara, cele mai bune tarife sunt in luna mai si luna septembrie, vremea este mult mai placuta decat vara iar apa marii este foarte calda in luna septembrie. In luna Mai seara poate sa fie putin racoare dar temperaturile in general sunt ridicate.

Nu ezitati sa ne contactati pe mail sau telefonic la 0730101791

Plaje din insula Lefkada

     Insula Lefkada are o suprafața de 336 kmp si este legată de continent printr-un pod plutitor și nu este nevoie de feribot.
Oferte vacanta Lefkada sunt cu avionul pe aeroportul din Preveza, cu autocarul sau cu mașina individuală.

     Cu avionul faceti o ora și zece minute, cu autocarul in jur de 17-19 ore și cu mașina cam tot la fel. Nu prea recomandam cu mașina deoarece este foarte obositor drumul. Daca totusi veniti cu masina va recomandam o noapte de cazare in Salonic ca sa va fie mai usor sa conduceti.

Oferte vacanta Grecia

Solicita oferta