Oferte Last Minute Destinatii Exotice 2024

Despre ofertele de vacanta in destinatii exotice

     Ofertele de vacanta in destinatiile exotice, Maldive, Thailanda, Republica Dominicana, Zanzibar, Dubai, Mauritius, Seyshells sunt disponibile in perioada de toamna, iarna si primavara.

     Anumite destinatii cum ar fi Dominicana se opereza cu zbor charter direct din Bucuresti fara alte escale, restul destinatiilor sunt operate cu zboruri fie cu escala in Dubai, sau Munchen, sau cu stop technic in Egipt

    Recomandam achizitionarea de vacante exotice din timp, pe ofertele de early booking, deoarece locurile sunt limitate si tarifele mai mici. Pe masura ce se vand locurile la avion preturile cresc la aceste sejururi.

    Toate ofertele afisate pe site au inclus transport, bagaje de cala si de mana, transfer de la aeroport la hotel si retur, asistenta la destinatie. Ofertele nu includ asigurari medicale si storno si recomanda turistiilor se incheie la rezervare.

    Ofertele last minute vacante exotice sunt foarte putine, deoarece locurile sunt limitate si se vand din timp.

 1. Insulele Caraibe: Această regiune tropicală include țări precum Jamaica, Bahamas, Barbados, Republica Dominicană și alte insule din zona Caraibelor. Este cunoscută pentru plajele sale de nisip alb, apele cristaline și cultura vibrantă.

 2. Hawaii: Situat în mijlocul Oceanului Pacific, Hawaii este un arhipelag tropical care este popular pentru plajele sale spectaculoase, vulcanii activi și cultura locală distinctivă.

 3. Thailanda: Această destinație exotică este cunoscută pentru templele sale uimitoare, bucătăria sa delicioasă și plajele sale frumoase. Thailanda are, de asemenea, o economie în creștere, care oferă oportunități de lucru în domenii precum turismul, tehnologia și afacerile.

 4. Insulele Maldives: Acest arhipelag de insule este cunoscut pentru plajele sale idilice, recifurile de corali și luxul său rafinat. Turismul este principala industrie din această zonă, oferind oportunități de lucru în domeniul hotelier și a turismului.

 5. Bali: Această insulă din Indonezia este cunoscută pentru templele sale hinduse, peisajele sale frumoase și cultura sa distinctivă. Bali este o destinație populară pentru turiști și oferă oportunități de lucru în domeniul turismului, designului și comerțului.

 6. O vacanță exotică este o oportunitate de a scăpa de rutina zilnică și de a explora destinații îndepărtate, cu culturi, peisaje și tradiții diferite. Iată câteva sugestii pentru o vacanță exotică:

  1. Insulele Maldivelor: Cunoscută pentru plajele cu nisip alb, lagunele limpezi și recifele de corali spectaculoase, Maldivelor oferă o experiență de vacanță de lux în mijlocul Oceanului Indian.

  2. Thailanda: Cu plaje tropicale, temple impunătoare, piețe vibrante și o bucătărie delicioasă, Thailanda este o destinație exotică populară. Puteți explora orașe precum Bangkok, vizita templele din Chiang Mai sau relaxați-vă pe plajele din Phuket.

  3. Costa Rica: Cunoscută pentru biodiversitatea sa bogată, Costa Rica oferă o gamă variată de peisaje, de la plaje la vulcani și păduri tropicale. Puteți participa la excursii de observare a animalelor sălbatice sau explora rezervațiile naturale.

  4. Safari în Africa: O experiență safari în țări precum Kenya, Tanzania sau Africa de Sud vă permite să vedeți îndeaproape animalele sălbatice în habitatul lor natural, inclusiv Big Five (elefant, leu, leopard, bivol și rinocer).

  5. Bora Bora, Polinezia Franceză: Cu lagune albastre cristaline și cabane suspendate peste apă, Bora Bora este o destinație de vis pentru o vacanță romantică și relaxantă.

  6. Dubai, Emiratele Arabe Unite: Cu zgârie-nori impresionanți, centre comerciale de lux și o arhitectură futuristă, Dubai oferă o experiență urbană exotică în deșert.

  7. Vietnam: Cu peisaje variate, de la munți la plaje, și o cultură bogată, Vietnamul este o destinație fascinantă. Puteți explora orașele aglomerate precum Hanoi sau Ho Chi Minh, vizitați terasele de orez din Sapa și relaxați-vă pe plajele din Nha Trang.

  8. Insulele Seychelles: Cu plaje idilice, apă turcoaz și vegetație tropicală luxuriantă, Seychelles este o destinație exotica perfectă pentru relaxare și romantism.

  Înainte de a alege o destinație exotică, asigurați-vă că vă informați despre condițiile de călătorie, sănătatea și alte aspecte logistice. De asemenea, verificați perioadele optime pentru călătorie în funcție de climă și activitățile dorite.

 

Noi va contactam

Solicita oferta