Last Minute oferte in Cipru 2023

Despre Insula Cipru

Insula Cipru este o insula mica, cu cateva orase importante, Nicosia, Limassol, Larnaca si Paphos, cu distante mici intre ele, astfel ca puteti ajunge dintr-o zona in alta in maximum 2 ore. La capitolul transport este de mentionat faptul ca se conduce pe dreapta.

Din acest an Cipru a devenit o atractie principala a turistilor din Romania, care doresc sa incerce o destinatie noua mai putin promovata in anii precedenti.

Vacanta in Cipru de nord este o alegere foarte buna deoarece este zbor direct charter, sejur de 7 nopti cu multe hoteluri care ofera servicii de all inclusive, plaje spectaculoase cu nisip, marea turcoaz specific insulelor grecesti.

Charter Cipru este cu zbor saptamanal din Bucuresti si Cluj Napoca cu sejur de 7 noopti/ 8 zile la ofertele last minute cipru si early booking cipru cu avion. De asemenea vacante in Cipru este o varianta pentru turistii care vor sa schimbe destinatia cu ceva nou la preturi rezonabile Sejur Cipru din acest an a inceput sa fie foarte cautat de turistii din tara si din toata lumea.

Cipru este impartit in doua zone, Cipru de Nord care este partea controlata de Turcia si Cipru de Sud care este controlata de Grecia.

Vacante cipru din Cluj cu zbor charter odata pe saptamana ofera turistilor din acea zona oferte foarte bune de vacanta in Cipru de nord. vacanta cipru de nord cu all inclusive este preferata majoritatii turistiilor, deoarece sunt multe hoteluri gen resort cum sunt in Antalya cu servicii foarte bune si all inclusive.

Larnaca este o statiune din Cipru foarte celebra si frumoasa cu plaje largi cu nisip fin, Paphos de asemena este o regiune solicitata de turisti cu multe hoteluri si distractie. Cipru Ayia Napa este cea mai renumita din Cipru datorita hotelurilor, plajelor frumoase si distractei de la cluburile din statiune

Mancarea este foarte buna si diferita de cea greceasca. Este variata, gustoasa, cu influente turcesti. Fructele de mare, pestele sunt din plin, delicatesele locale la altfel. Merita incercata si halloumi, branza traditionala, salate cu feta si multe altele. Dispun de multe variante de mancare la gratar, ceea ce este bine pentru ca nu isi doreste nimeni sa se simta incarcat.  Alternativa este cea de fast food.

In Cipru puteti face shopping si incantarea este si mai mare ca preturile sunt foarte bune.

Incercati si bauturile locale, berea sau vinul care este de altfel unic in lume.

Pentru pasionatii de golf, aici se va gasi unul dintre cele mai cunoscute terenuri.

Aveti nevoie de euro.

Ora este aceeasi ca si in Romania.

Solicita oferta