Last Minute oferte vacanta cu Avion 2024

Oferte Last Minute cu autocar 2024

Oferte cazare last minute 2024

Avantajul ofertelor Last Minute

    Conceptul de oferte Last Minute a aparut atunci cand operatorii de sejururi de vacanta cu avion sau autocar, au incercat ca inainte de plecarea cursei sa evita sa ramana cu locuri libere la avion sau autocar, sau la cazare. De aceea ultimele locuri ramase nevandute cu cateva zile inainte de plecare se vor scoate la un pret mai mic pentru a impulsiona vanzarea lor si a umple cursa.

   De accea inainte de orice plecare vor fi anuntate ofertele last minute-ultimele locuri la un pret mai mic fata de cel rezervat inainte. Avantajul este ca tariful este mai mic, dar dezavantajul este ca nu sunt multe variante de hoteluri disponibile, mai ales in plin sezon de vara, de aceea hotelurile care mai sunt disponibile de obicei nu sunt si cele mai bune. 

  In ultima perioada operatorii de vacante au schimbat modul in care se tarifeaza sejururile, in sensul ca preturile sunt dinamice, se modifica zilnic in functie de vanzari si de locurile libere la avion sau la autocar. Tarifele sunt foarte diferite de la o rezervare la alta, mai ales cand se apropie data de plecare a cursei. 

 Toate destinatiile de vacanta Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Egipt, Dubai au oferte last minute si early booking, care au preturi mult mai bune decat tarifele standard din cursul anului. Vacante last minute si oferte last minute sunt cele mai cautate.bilete avion last minute si infoturism last minute le gasiti in agentie de turism. Agentia viotop travel este partenera cu agentia karpaten, christian tour. Viotop Travel este agentie turistica.La targul de turism sunt oferte la preturi mai reduse fata de alte perioade ale anului. oferim si circuite turistice si last minute litoral romania si suntem incadrati in agentii de turism serioase. Profitati de ofertele last minute grecia, oferte last minute bulgaria, oferte last minute turcia antalya, oferte last minute egipt hurghada si sharm el sheikh, oferte last minute litoral romania, sejur turcia all inclusive last minute, oferte last minute dubai, last minute dominicana.

Ofertele last minute sunt avantajoase mai ales la pachetele cu avion charter unde sunt hoteluri cu all inclusive, gen resort cu aqua parcuri si multe facilitati pentru copii. Aceste destinatii sunt Turcia zona Antalya, Kusadasi, Bodrum, Marmaris, Egipt.

 Pentru a beneficia de oferte last minute, trebuie sa aveti "bagajele pregatite" si cu cateva zile inainte de data de plecare pe car o doriti sa ne contactati telefonic la 0730101793 sau pe mail la adresa rezervari(@)viotoptravel.ro pentru a va trimite ce oferte sunt pe destinatia pe care o doriti dvs.

Last minute Oferte Vacanta

Solicitare oferta

Solicita oferta