0371 100 000
Call center
Solicita oferta
Filtreaza dupa
Plecare
Pret pe persoana  Italia este o destinatie care nu trebuie ratata pentru o vacanta de vis. Asociata cu moda, familia, spaghetti, fotbalul si masinile frumoase, Italia ofera peisaje de nedescris si amintiri de neuitat. Ofertele pentru destinatia Italia sunt variate, insa cele mai convenabile sunt ofertele early booking si ofertele speciale de last minute.
Oricare anotimp este ideal pentru a petrece o vacanta in „la bella Italia” - o tara care ofera oportunitati pentru fiecare! Roma este de catre multi considerata cel mai frumos oras al lumii, bucurandu-se de multe monumente pastrate din perioada imperiului Roman - Colosseum si Forumul - si este in acelasi timp centrul bisericii romano-catolice in lume. Partea insulara a Italiei consta in regiunea autonoma Sicilia - cea mai mare insula din Mediterana - si Sardinia. Vacantele Early booking si last minute pentru destinatiile Toscana si Riviera Italiana ofera cele mai imbietoare peisaje marine iar iarna, muntii Italiei concureaza cu Austria din punctul de vedere al oportunitatilor.Vacanta in Italia nu poate fi decat una de calitate atunci cand optati pentru ofertele Agentiei Viotop Travel.
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Daca oferta dorita nu se afla in lista de mai sus, te rugam solicita oferta personalizata

Nu ai gasit nimic interesant aici?

Cerere oferta personalizata!