Conditii de calatorie in Republica Dominicana 2021

Informatii Importante - Cititi cu atentie!

Vă rugăm insistent sa cititi aceste condiții, nerespectarea lor va duce la refuzul îmbarcării de către compania aeriană.

La intoarcerea in Romania nu mai exista nici o restrictie, nici certificat verde,nici test PCR, nici formular de completat online, doar pasaport sau buletin.

La intrare in Republica Dominicana nu este necesar un test PCR negativ

 

Vezi aici oferte de vacanta in Rep Dominicana

Important :

                 Toți pasagerii care intră și pleacă din țară vor trebui să completeze și să trimită formularele lor digitale prin intermediul https://eticket.migracion.gob.do/  . Vă recomandăm să completați formularul cu 72 de ore înainte de călătorie, să imprimați sau să faceți o captură de ecran a codului QR și să îl păstrați la îndemână până la sosire, unde va fi scanat de către autorități atunci când pasagerul trece prin vama. Pasagerii vor trebui să completeze un formular pentru sosire și altul pentru plecare, iar sistemul va genera două coduri QR. Codul QR nu va fi scanat în timpul plecării, dar este o confirmare că formularul a fost completat corect. Pentru a viziona un videoclip cu instrucțiuni, vă rugăm să vizitați: https://viajerodigital.mitur.gob.do/

 *Daca ati incheiat asigurari medicale, nu uitati sa le luati cu dvs in bagaj ul de mana.

           Check-in-ul se efectueaza gratuit la aeroport Bucuresti Otopeni, in baza pasaportului valabil minim 6 luni de la data intoarcerii, la ghiseul de predare a bagajelor de cala. Tot acolo se vor primi si tichetele de imbarcare.

 La terminalul de sosiri la aeroport:

 - Toți pasagerii trebuie să poarte măști, să păstreze distanțarea fizică și să respecte regulile de igienă a OMS și a Agenției de Protecție

 - Incepand cu 15 septembrie, călătorii nu mai trebuie să furnizeze un test negativ PCR sau COVID-19 la sosire. În schimb, aeroporturile și alte porturi de intrare vor efectua un test de respirație rapid, aleatoriu, între 3% și 15% dintre pasageri și toți cei care prezintă simptome, la sosire. Pasagerii sub vârsta de cinci ani și membrii echipajului sunt scutiți de această procedură. Toți pasagerii vor trebui, de asemenea, să efectueze o verificare a temperaturii.

             Biletul de avion include 1 bagaj de mana 4 kg maxim cu dimensiunea 40 cm x 30 cm x 10 (se pune sub scaunul din fata)-ATENTIE: nu este acceptat bagaj de mana care depaseste aceste dimensiuni- si 1 bagaj de cala de maxim 25 kg – de fiecare pasager.

check-in-ul se efectueaza gratuit la aeroport, la ghiseul de predare a bagajelor de cala. Trebuie sa va prezentati la aeroport cu cel tarziu 3 ore inainte de ora decolarii pentru formalitatile de imbarcare si securitate. Tot acolo se vor primi si tichetele individuale de imbarcare in avion (boarding pass).

         voucherul – va rugam sa il printati si sa il luati cu dvs in bagajul de mana

Foarte Important!

Va rugam sa consultati si informatiile oficiale de pe site-ul MAE.ro

consultati lista semafor cu risc epidemiologic - https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19

https://www.mae.ro/travel-conditions/3738

Detaliile legate de documentele necesare calatoriei precum si conditiile de iesire din tara ale minorilor, le puteti obtine accesand www.politiadefrontiera.ro.

Conform legislatiei in vigoare, copiii pana la 14 ani si infantii calatoresc doar cu pasaport.

În general, majoritatea polițelor de asigurare de călătorie nu acoperă pierderile cauzate de epidemii sau pandemii.

In aceasta perioada ar fi bine insa ca cei care doresc sa fie despagubiti, indiferent de motiv, sa se adreseze Departamentului de Daune al asiguratorului. Raspunsul difera de la caz la caz, fiind vorba despre mai multe riscuri care sunt asigurate in functie de polita aleasa: costuri medicale, costuri de repatriere, costuri cu serviciile neutilizate in cazul intreruperii calatoriei.

Pentru compania partenera Viotop Travel, asiguratorul este Mondial Assistance iar datele de contact sunt urmatoarele: daune@mondial-assistance.at sau +40 21.312.22.37. 

Conditiile de asigurare calatorie in strainatate Mondial Assistance

Protectie inainte si dupa plecarea in vacanta - protectie in cazul imbolnavirii cu covid 19 - click AICI

Document de informare privind produsul de asigurare - click AICI

Conditii generale de asigurare - click AICI

Pentru informatii suplimentare sunati la 0723130280 sau 0730101791

Aceasta pagina nu este o pagina oficiala, va rugam sa consultati si site-ul : http://www.mae.ro/travel-conditions, conditiile de calatorie se schimba in mod constant si este posibil sa nu le putem actualiza in timp real.

 

Solicita oferta