Oferte charter avion Marmaris

Despre Marmaris

     Agentia Viotop Travel iti pune la dispozitie mai multe oferte de la partenerii nostri, in Marmaris Turcia, pachete cu avionul sau autocarul, sejururi de 7 nopti, la hoteluri de 3,4 si 5 stele cu all inclusive.Cele mai bune oferte le poti rezerva de promotiile early booking sau pe ofertele last minute.

    Marmaris este un orasel deosebit de frumos, cu stradute inguste, un port marina frumos, multe resataurante si baruri, este un oras cu o intensa viata de noapte, magazine cu preturi bune, bazaruri atractive, posibilitate de a face multe excursii optionale.

    Orasul Marmaris a fost in trecut un mic oras pescaresc care in ultimii ani s-a dezvoltat datorita turismului, orasul fiind vizitat de turisti din toata lumea. Este genul de vacanta activa in care poti sa iesi din hotel sau rezort si sa te plimbi in oras si sa te bucuri de tot ce ofera aceasta destiantie frumoasa si deosebita.

   Poti face o excursie pe raul Azmak sau sa te scalzi sub apele azurii ale cascadei Turgut, sau sa te bucuri de neneumaratele palaje cu apa albastra mediteraneeana.

Solicita oferta