Oferte Tunisia 2023 -pana la 40% Reducere ! Early Booking, Avans Doar 20%

Vacanta in Tunsia

         O tara incantatoare si in acelasi timp o destinatie de vacanta sigura, Tunisia este una dintre recomandarile noastre pentru urmatoarea ta vacanta. Definite de plaje acoperite de nisip alb fin, de o mare albastra, limpede si clara, aceasta te va cuceri iremediabil.

         Incantatoarea Tunisie se lasa descoperita in deplina sa splendoare, oferind satisfactie turistilor incepand de la serviciile hoteliere si confort si pana la atractii dintre cele mai diversificate. Indiferent daca esti tipul linistit sau petrecaret, aceasta destinatie exotica te va intampina cu activitati si peisaje ce te vor lasa fara grai.

         Daca ai luat decizia de a descoperi la randul tau minunatul taram, atunci te invitam sa descoperi pe site-ul nostru noile oferte last minute Tunisia ce vizeaza acesta destinatie turistica. De altfel, iti prezentam mai departe cateva dintre motivele pentru care vei concluziona ca luand decizia de a vizita aceasta tara ai facut o alegere inspirata.

        Din majoritatea destinatiilor de la Marea Mediterana, parerea noastra este ca in Tunisia sunt cele mai frumoase plaje, deoarece nisipulo este alp si foarte fin, plajele sunt largi, marea este de un turcoaz spelendid, intrarea este destul de lina in apa, in anumite zile sunt si valuri, ceea ce ai incanta pe majoritatea turitilor. Nu este flux si reflux cum este in Egipt. Chiar se poate face baie in mare.

         Profita de ofertele Early Booking care au un preț redus și rezerva din timp o vacanta în Tunisia cu avion, autocar, sau doar cazare. Desemenea ofertele Last Minute sunt pentru cei care nu au reușit sa rezerve din timp o vacanta și mai pot sa găsească oferte la prețuri mici. Agenția Viotop Travel fondata în 2002 are peste 80.000 de turiști care au călătorit cu noi, rezerva în siguranță și profita de experiența noastră, consultanții nostrii de turism au vizitat majoritatea destinațiilor și hotelurile din ofertele noastre, iar partenerii noștri cu care colaboram în țară și în străinătate au multa experiență cu turiștii și oferă cele mai bune servicii și asistenta la destinație.


Solicita oferta