width: 100%, height:1px

Zbor direct charter din Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Craiova, Oradea, Sibiu

O vacanta in Egipt

        Una dintre cele mai iubite destinatii ale lumii – Egiptul – este definit de minunatele oaze situate in inima intinderilor nesfarsite, de satele de beduini cu traditii unice, de rocile albe sculptate de vant si timp, precum si de piramidele magnifice si ale lor faraoni.

        Simbol al mitului si al legendelor, Egiptul te poate infiora si uimi in acelasi timp. Aici se impletesc armonios istoria cu modernitatea si relaxarea, plus nenumaratele posibilitati de a petrece fiecare farama de timp.

Plaje cu nisip alb si valuri turcoaz

        La categoria vacanta all inclusive Egipt, una din statiunile care a castigat o imensa popularitate este Hurghada. Contrar faptului ca este relativ noua, ea reuseste ca in fiecare an sa adune un numar covarsitor de turisti interesati sa exploreze si sa se bucure de toate comorile descoperite pe unul dintre cele mai legendere tarame ale lumii.

        Destinatiile turistice cele mai populare, cu oferte de vacanta sunt Hurghada si Sharm el Sheikh.Este destinatia ideala pentru turistii care au copii, majoritatea hotelurilor au aqua parcuri si multe facilitati pentru copii.

        Profita de ofertele Early Booking care au un preț redus și rezerva din timp o vacanta în Egipt cu avion, autocar, sau doar cazare. Desemenea ofertele Last Minute sunt pentru cei care nu au reușit sa rezerve din timp o vacanta și mai pot sa găsească oferte la prețuri mici. Agenția Viotop Travel fondata în 2002 are peste 80.000 de turiști care au călătorit cu noi, rezerva în siguranță și profita de experiența noastră, consultanții nostrii de turism au vizitat majoritatea destinațiilor și hotelurile din ofertele noastre, iar partenerii noștri cu care colaboram în țară și în străinătate au multa experiență cu turiștii și oferă cele mai bune servicii și asistenta la destinație.

O vacanță în Egipt poate fi o experiență captivantă și plină de aventuri, oferind o combinație unică de istorie antică, cultură vibranta și peisaje spectaculoase. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când planificați o vacanță în Egipt:

  1. Atracții turistice istorice: Egiptul este cunoscut pentru siturile sale arheologice impresionante, cum ar fi Piramidele de la Giza, Sfinxul și Valea Regilor de la Luxor. Vizitarea acestor locuri vă oferă o perspectivă asupra istoriei antice a Egiptului și a civilizației faraonice.

  2. Cairo, capitala vibrantă: Capitala Egiptului, Cairo, este un oraș aglomerat și plin de viață. Aici puteți explora Bazarul Khan El Khalili, vizita Muzeul Egiptean pentru a vedea comorile lui Tutankhamon și experimenta atmosfera vibrantă a orașului.

  3. Plaje la Marea Roșie: Stațiunile de la Marea Roșie, precum Hurghada și Sharm El Sheikh, sunt populare pentru plajele cu nisip fin și apele cristaline. Aceste locuri sunt excelente pentru scufundări și snorkeling, datorită recifelor de corali uimitoare.

  4. Croaziere pe Nil: O croazieră pe Nil este o modalitate minunată de a explora regiunea Luxor și Aswan. Pe parcursul călătoriei, veți vedea temple antice și veți experimenta viața de pe malurile fluviului Nil.

  5. Deșertul și safariurile: Dacă sunteți în căutarea aventurii, puteți face safariuri în deșert pentru a experimenta viața nomadă și pentru a admira peisajele nesfârșite ale deșertului.

  6. Cultură și gastronomie: Bucurați-vă de cultura egipteană prin participarea la spectacole cu dansuri tradiționale și gustarea bucatelor locale. Experimentați bucatăria egipteană cu specialități precum falafel, hummus, shaorma și prăjituri tradiționale.

  7. Shopping: Egiptul este renumit pentru bazarurile sale, unde puteți achiziționa suveniruri, textile, obiecte de artă și bijuterii. Bargain-ul este o practică obișnuită în piețele egiptene, așa că pregătiți-vă să negociați prețurile.

  8. Documente și formalități: Verificați cerințele de viză și alte documente necesare înainte de a călători în Egipt și asigurați-vă că toate formalitățile sunt în regulă.

Fiți conștienți de condițiile meteorologice, de sfaturile de călătorie și de situația politică înainte de a pleca în Egipt. O vacanță în această țară poate oferi o experiență fascinantă și diversificată pentru cei care sunt pasionați de istorie, cultură și aventură.

 

Solicita oferta