Oferte Croatia 2023 -pana la 40% Reducere ! Early Booking, Avans Doar 20%

Despre Dubrovnik

     Orasul Dubrovnik se afla in Croatia la Marea Adriatica, este un oras port foarte viu si animat, un oras inconjurat de ziduri medievale impresionante, avand o arhitectura medievala foarte bine conservata, plaje luxuriante si castele misterioase.

     Freamătul orasului, străduțele înguste, magazinele cu suveniruri facute de artistii locali manual, restaurantele traditionale și viața de noapte sunt atractia principala in Dubrovnik. Sunt foarte multe resaturante care sunt mici afaceri de familie, unde puteti sa gasiti un meniu tarditional deosebit, mancare gatita cu pasiune si dragoste, aceste restaurante le gasiti peste tot pe stardutele inguste ale orasului cetate.Deobicei orasul cetate care este principala atractie este plin de turisti din toata lumea si poate sa fie putin aglomerat. In cetate sunt multe biserici, magazine, taverne iar arhitectura este deosebita, orasul este foarte bine conservat si foarte curat.

     Croația este recunoscută pentru peisajele superbe și pentru plajele cu pietriș, ceea ce a făcut ca Dubrovnik, cel mai mare și cunoscut oraș sudic să devină principala atractie a turistilor care merg in vacanta in Croatia.

     Orasul Vechi din Dubrovnik este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase si bine pastrate orase medievale din lume. Sute de ani a fost un oponent serios al Venetiei ca port comercial, cu zidurile sale imense de piatra, construite intre secolele XI si XVII pentru a oferi protectie orasului.

     Cetatea este parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, Orasul Vechi din Dubrovnik te invita sa-i explorezi istoria zbuciumata prin plimbari de-a lungul zidurilor sale, dar si sa te bucuri de privelistile uimitoare ale Perlei Adriatice si ale insulelor din imprejurimi. Este o zona fara trafic rutier, aceasta parte a Dubrovnikului este foarte sigura si placuta.

    Dubrovnik are plaje minunate atat in oras cat si in afara lui, apele sunt albastre si cristaline, nu toate au nisip fin dar peisajele sunt deosebite.

     Profita de ofertele Early Booking care au un preț redus și rezerva din timp o vacanta în Croatia cu avion, autocar, sau doar cazare. Desemenea ofertele Last Minute sunt pentru cei care nu au reușit sa rezerve din timp o vacanta și mai pot sa găsească oferte la prețuri mici. Agenția Viotop Travel fondata în 2002 are peste 80.000 de turiști care au călătorit cu noi, rezerva în siguranță și profita de experiența noastră, consultanții nostrii de turism au vizitat majoritatea destinațiilor și hotelurile din ofertele noastre, iar partenerii noștri cu care colaboram în țară și în străinătate au multa experiență cu turiștii și oferă cele mai bune servicii și asistenta la destinație.


Film prezentare Dubrovnik

     In acest filmulet puteti vedea top 20 cele mai importante obiective de vizitat in Orasul Bubrovnik din Croatia.

Canal You Tube Viotop Travel

Solicita oferta