Oferte Charter Avion 2024 -pana la 40% Reducere ! Early Booking, Avans Doar 20%

Despre pachetele cu avion charter

        Pachetele cu avion charter includ biletele de avion, taxe de aeroport, bagaj de mana de 10 kg/pers, bagaj de cala da 20 kg/pers, transferul de la aeroport la hotel si de la hotel inapoi la aeroport, asistenta (ghid) in limba romana.

        Toate sejururile cu avion sunt in general pentru o vacanta de 8 zile, 7 nopti cazare, pe anumite destinatii cum este Turcia sunt si sejururi de 10 sau 12 nopti. Mai este o varianta valabila pentru toate destinatiile de sejur combinat de 14 zile.

        Cand turistii ajung la destinatie, ei sunt asteptati la iesirea din aeroport de un reprezentant la agentiei care opereaza sejurul si sunt directionati catre autocarele sau microbuzele de transfer la hotelurile sau vilele unde turistii au rezervat vacanta. Ghidul insotitor de la fiecare destinatie va prezenta a doua zi turistiilor toate excursiile optionale care se pot face la destinatie.

Sejururile și vacanțele cu avionul vin cu o serie de avantaje:

  1. Rapiditate: Călătoria cu avionul este mult mai rapidă decât cu alte mijloace de transport. Acest lucru face călătoriile mai scurte, permițând călătorilor să aibă mai mult timp pentru a se bucura de destinația lor.

  2. Confort: Avioanele sunt proiectate pentru a oferi confort și siguranță pasagerilor. Majoritatea companiilor aeriene oferă scaune confortabile, spațiu pentru picioare și servicii la bord, cum ar fi alimente și băuturi gratuite sau contra cost.

  3. Accesibilitate: Cu avionul puteți ajunge la destinații care sunt dificil de accesat cu alte mijloace de transport, cum ar fi insulele sau destinațiile internaționale.

  4. Flexibilitate: Există multe opțiuni de zbor, de la zboruri zilnice la zboruri mai rare, ceea ce face călătoriile mult mai flexibile. De asemenea, multe companii aeriene oferă opțiuni de zboruri cu plecare și sosire în diferite aeroporturi, permițând călătorilor să își personalizeze itinerariile.

  5. Economisirea timpului și a banilor: Deși biletele de avion pot fi mai scumpe decât alte mijloace de transport, acestea pot economisi timp și bani pentru călători. De exemplu, un zbor de câteva ore poate economisi zile de călătorie cu mașina sau cu trenul.

  6. Vizitarea mai multor destinații: Călătoriile cu avionul permit călătorilor să viziteze mai multe destinații într-un singur sejur, datorită conexiunilor aeriene disponibile. De exemplu, puteți zbura la Roma, apoi la Paris și la Madrid, în timpul unei singure vacanțe, permițându-vă să explorați mai multe locuri într-un timp scurt.

În general, sejururile și vacanțele cu avionul oferă o serie de avantaje care fac din acestea o opțiune populară pentru călători.

 

Solicita oferta