Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cazare in Grecia la Vile si Hoteluri Cauta o cazare - Foloseste motorul de cautare
Flight title Flight subtitle
Destinatie

Oferte Grecia 2023 -pana la 40% Reducere ! Early Booking, Avans Doar 20%

O vacanta in Grecia este pe placul tuturor
Grecia fiind destinatia ideala atat pentru tineri (luna de miere), pentru familii cat si pentru cei care vor sa ia contact cu civilizatia greceasca, puteti ajunge cu avionu, cu autocarul sau individual. Cand spui vacanta in Grecia spui relaxare, distractie si peisaje parca pictate. Daca iti planuiesti vacanta in Grecia, nu rata ofertele de vacanta first minute, early booking sau last minute Viotop Travel. Trebuie doar sa va alegeti locatia preferata iar de vacanta in Grecia ne ocupam noi!
 
Oferta de vacante in Grecia cuprinde toate zonele de interes turistic. Grecia este renumita pentru plajele cu nisip alb si marea turcoaz, tavernele cu meniuri traditionale, puteti avea parte de toate acestea printr-o vacanta aleasa prin ofertele early booking si ofertele last minute. Fie ca optati pentru oferta last minute sau de ce nu, oferta early booking, Viotop Travel va ureaza vacanta placuta! Va impartasim din experienta noastra in Grecia pe blogul nostru, in articolul "Infotrip Grecia" sau in articolul "Care sunt motivele pentru care merita sa alegem Grecia?"
 
Profita de ofertele Early Booking care au un preț redus și rezerva din timp o vacanta în Grecia cu avion, autocar, sau doar cazare. Desemenea ofertele Last Minute sunt pentru cei care nu au reușit sa rezerve din timp o vacanta și mai pot sa găsească oferte la prețuri mici. Agenția Viotop Travel fondata în 2002 are peste 80.000 de turiști care au călătorit cu noi, rezerva în siguranță și profita de experiența noastră, consultanții nostrii de turism au vizitat majoritatea destinațiilor și hotelurile din ofertele noastre, iar partenerii noștri cu care colaboram în țară și în străinătate au multa experiență cu turiștii și oferă cele mai bune servicii și asistenta la destinație.

Insula Creta Plaja Balos

     Plaja Balos – este una din cele mai cunoscute plaje de pe insula. Se afla in partea de vest a insulei. Acesta este o laguna cu apa cristalina si foarte calda si de mica inaltime. Este una din cele mai spectaculoase plaje din Grecia.

Oferte Creta cu avion

Excursii optionale Lefkada cu vaporul

      In primul rând Insula Lefkada excelează prin plajele spectaculoase pe care le are și marea turcoaz, insula are cele mai frumoase plaje din Grecia și din Europa premiate cu blue flag.
Vara temperaturile ajung la peste 30 grade Celsius.
Sezonul începe din luna Mai și se termina la început de Octombrie
Coasta vestica este abrupta și stâncoasa și are cele mai frumoase plaje fata de parea estica.
Partea vestica este putin locuita, iar turistii care sunt cazati in vest au accesul mai greu la plaja, mai ales daca nu au masina

Oferte vacanta Lefkada

Solicita oferta