Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cazare Bulgaria Early Booking Reduceri de pana la 40% Cauta cazare - Foloseste motorul de cautare
Flight title Flight subtitle
Destinatie
Oferte Bulgaria 2024 -pana la 40% Reducere ! Early Booking, Avans Doar 20%

Oferte sejur Bulgaria 2024 cu transport inclus

Vacanta Litoral Bulgaria

O destinatie foarte accesibila cu servicii bune de all inclusive

       Bulgaria devine tot mai interesanta ca si destinatie de vacanta sau ca optiune pentru petrecerea unui weekend pe litoral. De ce o vacanta in Bulgaria? Oferte de vacanta avantajoase, cu tarife early booking sau last minute, posibilitati de agrement si conditii de cazare si masa cu servicii de all inclusive ireprosabile. Pentru o vacanta in Bulgaria va recomandam: Nessebar, Obzor sau Constantin si Elena sau statiunile Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Albena ideale pt familii cu copii si cu raport calitate/pret foarte bun daca este rezervata in sistem early booking sau last minute. Viotop Travel va invita sa descoperi bucuria unei vacante de neuitat in Bulgaria, optand pentru mesele all inclusive. Puteti alege intre transport individual si cel cu autocarul. Rezervati din timp cazarea si transportul deoarece aceasta destinatie este foarte solicitata.

Litoralul Bulgariei se întinde pe o distanță de aproximativ 354 de kilometri de-a lungul Mării Negre, fiind una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa de Est.

Cel mai popular oraș de pe litoralul bulgar este Sunny Beach, o stațiune de coastă care oferă o gamă variată de facilități turistice, cum ar fi plaje de nisip fin, hoteluri și apartamente de închiriat, restaurante, baruri, cluburi de noapte și parcuri de distracții. Sunny Beach este, de asemenea, cunoscut pentru viața sa de noapte vibrantă și pentru prețurile sale accesibile.

Alte stațiuni populare de pe litoralul bulgar includ Nessebar, o așezare istorică și o destinație turistică populară, Albena, o stațiune de coastă liniștită și plăcută pentru familii, și Golden Sands, o stațiune de coastă populară pentru plajele sale lungi de nisip și pentru activitățile de divertisment pe care le oferă.

În afară de plajele frumoase și de activitățile de divertisment, litoralul bulgar oferă și o gamă variată de atracții turistice, cum ar fi mănăstiri vechi, castele, parcuri naturale și alte obiective turistice. De asemenea, Bulgaria este cunoscută pentru bucătăria sa tradițională, care include delicii locale precum burek și banitsa, și pentru vinurile sale excelente.

În general, litoralul bulgar este o destinație populară pentru turiști datorită prețurilor accesibile, plajelor frumoase și atractiilor turistice variate pe care le oferă.

 

Solicita oferta