Halkidiki, Grecia

O zona deosebita prin frumusetile sale naturale, Halkidiki este o peninsula a Greciei, cu trei brate: Kassandra, Sithonia si Athos. Este o destinatie de vacanta pe care o recomandam pentru aceasta vara, ideala pentru iubitorii de plaje cu nisip fin si o mare de un albastru turcoaz rapitor de spectaculos.

Cu siguranta un loc de neratat, Halkidiki si-a castigat popularitatea nu doar datorita celor trei brate ce o definesc, dar si frumusetii paradisiace a plajelor, a intregului peisaj natural. Insula gazduieste statiuni ce ofera optiuni complexe de cazare, alaturi de conditii de confort si siguranta pe masura asteptarilor. Venim in intampinare cu oferte in acest sens, oferindu-va astfel oportunitatea de a petrece un concediu memorabil in acest paradis elen, cu tarife prietenoase, aer proaspat si numeroase optiuni de divertisment.

Ce trebuie sa stiti referitor la un concediu in Halkidiki?

Ne dorim sa va asiguram un sejur perfect, motiv pentru care va invitam sa parcurgeti urmatoarele informatii pentru a nu fi surprinsi neplacut pe parcursul calatoriei si a concediului propriu zis.

O calatorie cu masina personala sau cu autocarul este ocazia ideala de a admira frumusetile ce impresoara traseul pe care il veti parcurge pentru a ajunge in Halkidiki. Vezi aici oferte vacanta halkidiki cu autocarul

 

Pentru inceput, privind metoda de transport, recomandam turistilor masina personala sau autocarul. Este de preferat pentru ca nu exista pachete turistice care sa includa avionul, deci nu este deloc avantajos. De altfel, nici transferul de la aeroporul din Salonic pana in peninsula nu este tocmai accesibil ca pret. Raportat la cheltuielile dintr-o astfel de locatie, putem spune ca este chiar costisitor.

Asadar, o calatorie cu masina personala se poate transforma intr-o experienta interesanta. Drumul vizeaza sosele bune, deci este lejer. Distanta de altfel este una acceptabila, indiferent de judetul din tara din care plecati. Daca alegerea vizeaza calatoria cu autocarul, aveti posibilitatea de a inchiria un automobil odata ajunsi acolo, respectiv puteti rezerva dinainte pentru a avea deja totul pregatit. Costurile sunt echitabile.

Orice locatie a acestei peninsule dispune de plaje care vin in dotare cu facilitati ce asigura conditii excelente - restaurante, baruri, chiar sezlonguri incluse.

 

In ceea ce priveste cazarea, cele mai multe dintre unitatile de cazare disponibile turistilor sunt reprezentate de vile, respectiv de hoteluri de 2 - 3 stele, cu toate ca pentru cei care doresc nu sunt excluse nici cele de 4 sau 5 stele, care ofera servicii de tip all inclusive. In orice caz, per ansamblu toate unitatile de cazare si restaurantele au preturi decente. Pentru turistii care merg cu masina recomandam sa rezerve cazare cu cel mult mic dejun, deoarece sunt multe locuri si plaje unde puteti merge ziua, iar seara puteti sa luati masa in oras la taverna, tarifele fiind foarte mici. Oferte vacanta Halkidiki cu autocarul

Metodele de distractie si relaxare sunt inepuizabile, Halkidiki oferind solutii pentru orice categorie de persoane si preferinte diverse.

Prin simplul fapt ca este o zona a Greciei ideea de a petrece un concediu in aceasta peninsula este incantatoare. Recomandam un concediu aici, spre exemplu, pentru golfurile deosebite si intr-un numar destul de extins, pentru plajele spectaculoase ce nu pot fi descrise in cuvinte. De exemplu, este o sugestie ideea de a inchiria o barcuta de maximum 6 persoane, pentru care nu este necesar permis, pentru a vizita imprejurimile, inclusiv golfurile mentionate sau diferite locatii ale peninsulei Halkidiki. Ideea de a petrece o zi pe mare astfel este incantatoare! Halkidiki are cele mai multe plaje cu Blue Flag, majoritatea fiind plaje cu nisp, mare turcoaz si peisaje de vis.

 

vezi aici oferte de cazare in Halkidiki

Cu un total de 520 km, peninsula dispune de o suprafata definita de plaje fabuloase si de ocazii numeroase de a face popasuri dese, de a realiza fotografii si de a imparti apoi impresii celor care nu au avut ocazie de a vizita o astfel de zona aparte, precum este Halkidiki din Grecia. Va asteptam pe site-ul www.Viotoptravel.ro pentru a descoperi ofertele noastre pentru un concediu aici, alaturi de alte informatii relevante privind aceasta calatorie.

 

Lasa un comentariu

Solicita oferta