Oferte Turcia 2024 -pana la 40% Reducere ! Early Booking, Avans Doar 20%

Avantaje vacante cu autocar in Turcia

         Ofertele de vacanta cu autocarul in Turcia sunt adresate turistilor care vor sa calatoreasca fara grija de a conduce masina personala si pentru turistii care doresc sa se bucure de o vacanta la un pret mai mic si in acelasi timp sa poata sa se relaxaze pe drum avand posibilitatea sa vada peisajele frumoase de pe traseul autocarului.

         Autocarele cu care se efectueaza aceste transporturi sunt majoritatea noi, cu soferi experimentati, conditii de transport dintre cele mai bune, cu suficiente opriri pe drum pentru a lua masa sau pentru toalete, facand astfel druml sa fie mult mai lejer.

         Rezerva cu incredere o vacanta in Turcia cu autocarul de la Viotop Travel, plecarile sunt din majoritatea oraselor mari din tara cu transferuri in Bucuresti.

O vacanță cu autocarul în Turcia poate fi o opțiune interesantă pentru cei care doresc să exploreze mai multe destinații și să se bucure de peisajele variate ale țării. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când planificați o călătorie cu autocarul în Turcia:

  1. Rute și itinerarii: Există diverse rute disponibile pentru călătoriile cu autocarul în Turcia. Acestea pot include destinații populare precum Istanbul, Cappadocia, Pamukkale, Efes sau regiunea coastei mediteraneene. Asigurați-vă că alegeți un itinerariu care să includă locurile pe care doriți să le vizitați.

  2. Durata călătoriei: Călătoria cu autocarul poate dura mai mult decât zborul cu avionul, dar vă oferă o oportunitate unică de a vedea țara în timpul călătoriei. Verificați itinerariul și calculați timpul de călătorie între destinații.

  3. Confortul în autocar: Asigurați-vă că autocarul pe care îl alegeți oferă facilități adecvate și confortabil, cum ar fi aer condiționat, scaune reglabile și toaletă la bord.

  4. Opțiuni de cazare: Verificați tipurile de cazare incluse în pachetul cu autocarul. Unele pachete pot include hoteluri sau pensiuni în timpul călătoriei, în timp ce altele pot include opțiuni de camping sau cazare în locuri tradiționale.

  5. Ghid turistic: Mulți operatori de turism care organizează excursii cu autocarul oferă ghizi locali, care vă pot oferi informații valoroase despre locurile pe care le vizitați. Alegeți o excursie cu un ghid bine informat pentru a vă îmbogăți experiența.

  6. Opțiuni de luat masa: În funcție de pachetul ales, asigurați-vă că sunt incluse mesele sau că aveți acces la restaurante locale în timpul călătoriei. Bucurarea de bucătăria locală poate face parte din experiența culturală.

  7. Excursii opționale: Verificați dacă există excursii opționale disponibile pentru a explora și alte atracții din afara itinerariului principal.

  8. Documente și formalități: Asigurați-vă că verificați toate documentele și formalitățile de călătorie, inclusiv vizele, dacă este cazul.

Călătoria cu autocarul în Turcia poate oferi o perspectivă unică și mai lentă asupra peisajelor și culturii țării. Asigurați-vă că planificați și rezervați în avans pentru a vă asigura că aveți o călătorie plăcută și fără griji.

 
 

 

Solicita oferta