Oferte Grecia 2024 -pana la 40% Reducere ! Early Booking, Avans Doar 20%

Despre vacantele cu autocarul

       Sejurul cu autocarul este o varianta economica de a beneficia de o vacanta si in acelasi timp o varianta mai comoda pentru turistii care nu vor sa conduca masina in destinatiile disponibile in pachetele cu autocar.

       Plecarea catre Grecia cu autocarul se face din Bucuresti, dar exista transferuri din marile orase cu microbuze catre bucuresti de unde turitii se vor imbarca in autocarul cu care vor pleca in destinatia rezervata.Vacanta Grecia cu autocarul.

       Profita de ofertele Early Booking care au un preț redus și rezerva din timp o vacanta în Grecia cu avion, autocar, sau doar cazare. Desemenea ofertele Last Minute sunt pentru cei care nu au reușit sa rezerve din timp o vacanta și mai pot sa găsească oferte la prețuri mici. Agenția Viotop Travel fondata în 2002 are peste 80.000 de turiști care au călătorit cu noi, rezerva în siguranță și profita de experiența noastră, consultanții nostrii de turism au vizitat majoritatea destinațiilor și hotelurile din ofertele noastre, iar partenerii noștri cu care colaboram în țară și în străinătate au multa experiență cu turiștii și oferă cele mai bune servicii și asistenta la destinație. Excursii Grecia cu autocarul, sejur paralia katerini, sejur thassos cu autocarul, excursie grecia cu autocar, excursii in grecia cu autocarul, grecia paralia.

Oferte de vacanta cu autocarul in Grecia

Oferte Thassos cu autocarul in Grecia este o varianta comoda de a petrece un sejur de vis.

 

Despre Insula Evia Grecia

     Insula Evia este mai putin cunoscuta publicului, desi este a doua cea mai mare insula din Grecia. Zona poate fi numita cu usurinta o evadare pentru ca plajele sunt minunate, climatul este placut, iar din punct de vedere gastronomic are cu ce sa isi delecteze turistii.

     Aici sunt si portiuni de plaja unde nu se vad urme de turisti este practic neatinsa de lanturile hoteliere, deci ofera intimitate si natura virgina. Vacantele in Evia sunt numai cu autocarul, dar asta nu trebuie sa va impiedice sa alegeti o astfel de destinatie, mai ales ca plecarile sunt din toate marile orase ale tarii.

Oferte vacanta Evia

Vacanta in Grecia cu autocarul

Vacanța în Grecia cu autocarul poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să exploreze mai multe regiuni ale țării și să se bucure de peisajele variate. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când planificați o călătorie cu autocarul în Grecia:

  1. Rute și itinerarii: Există diverse rute disponibile pentru călătoriile cu autocarul către Grecia. De obicei, traseele includ opțiuni pentru a vizita atât orașe cât și zone mai rurale sau insule. Este important să alegeți un itinerariu care să vă permită să explorați locurile pe care doriți să le vizitați.

  2. Durata călătoriei: Călătoria cu autocarul spre Grecia poate dura mai mult decât zborul cu avionul, dar poate oferi o experiență de călătorie mai lentă și mai relaxantă. Asigurați-vă că sunteți pregătit pentru o călătorie mai îndelungată și bucurați-vă de peisajele în schimbare pe parcursul călătoriei.

  3. Confortul în autocar: Asigurați-vă că autocarul pe care îl alegeți oferă facilități și confort adecvate. Majoritatea agențiilor de turism care organizează excursii cu autocarul se asigură că acestea sunt echipate cu facilități precum aer condiționat, scaune confortabile și facilități pentru a face călătoria mai plăcută.

  4. Opțiuni de cazare: Verificați care sunt opțiunile de cazare în timpul călătoriei. Autocarele pot oferi opțiuni de camping sau puteți opta pentru cazare în hoteluri sau pensiuni în funcție de preferințele și bugetul dvs.

  5. Explorarea insulelor: Dacă doriți să vizitați insulele grecești, luați în considerare opțiunile de traversare cu feribotul. Autocarele pot fi transportate pe feribot pentru a vă oferi acces la insulele dorite.

  6. Documente și formalități: Asigurați-vă că vă verificați documentele și formalitățile de călătorie, în special dacă călătoriți prin mai multe țări înainte de a ajunge în Grecia.

Călătoriile cu autocarul pot oferi o modalitate mai relaxantă și mai puțin obositoare de a explora Grecia, permițându-vă să vedeți mai multe locuri pe parcursul călătoriei. Înainte de a pleca, asigurați-vă că planificați și rezervați în avans pentru a vă asigura că aveți o călătorie plăcută și fără griji.

 
 

 

Solicita oferta