Oferte Autocar 2024 -pana la 40% Reducere ! Early Booking, Avans Doar 20%

Grecia cu autocar Grecia
250 de la 179
Sejur 7 nopti
Bulgaria cu autocar Bulgaria
350 de la 259
Sejur 7 nopti
Turcia cu autocar Turcia
320 de la 289
Sejur 7 nopti
Oferte vacanta cu autocar

Despre vacantele cu autocarul:

Varianta de a merge cu autocarul in vacanta este multa mai lejera si mai economica iar turistii beneficiaza de aceleasi hoteluri ca in ofertele cu avion charter. La sejururile cu autocar, plecarile sunt din Bucurersti, dar se poate oferii si transfer din marile orase ale tarii. Plecarile sunt saptamanale si sejururile sunt de 7 nopti cazare, nu se ia in calcul drumul, de aceea veti beneficia de 8 zile pline la destinatie. In general se pleaca dupa-amiaza spre seara, ca turistii sa ajunga la destinatie cat mai devreme si sa se bucure de vacanta.

Oferte autocar in Grecia, fiind una din cele mai accesibile destinatii, cu multe regiuni cu plaje frumoase si cazare la vila cu chicineta sau la hotel cu all inclusive, mic dejun, sau demipensiune. Grecia ofera peisaje superbe, multe excursii optionale care se pot face la destinatie, plimbari cu vaporasul, Meteora, Skiathos, Salonic si multe alter excursii la monumete istorice.

Oferte autocar in Bulgaria, este una din cele mai solicitate destinatii de vacanta, unde majoritatea hotelurilor ofera servicii foarte bune de all inclusive, statiuni renumite in Europa, plaje superbe cu nisip fin, multa distractie si preturi rezonabile.

Oferte autocar in Turcia, care este destinatia favorita a turistilor care cauta hoteluri cu all inclusive foarte bune, plaje cu nisip, multe excursii optionale care se fac la destinatie, Turcia este genul de vacanta mai dinamica, unde turistii se bucura de servicii foarte bune si cele mai bune preturi la shopping.

Nu uitati de ofertele pe aceste destinatii care se pot rezerva pe ofertele last minute la tarfie foarte bune si ofertele early booking cu preturi reduse.

Detalii despre aceste destinatii la tel 0730101791

Sejururile și vacanțele cu autocarul au și ele unele avantaje:

  1. Economie: Călătoriile cu autocarul sunt de obicei mai ieftine decât cele cu avionul sau trenul, ceea ce le face o opțiune atractivă pentru cei care doresc să își reducă costurile.

  2. Vizitarea mai multor locuri: Călătoriile cu autocarul pot permite vizitarea mai multor locuri într-un singur sejur. De exemplu, un tur organizat poate include vizite la mai multe orașe și atracții turistice dintr-o anumită regiune sau țară.

  3. Socializare: Călătoriile cu autocarul oferă ocazia de a socializa cu alți pasageri, de a face noi prieteni și de a partaja experiențele de călătorie. Acest lucru poate face călătoria mai distractivă și mai interesantă.

  4. Confort: Autocarele moderne sunt concepute pentru a oferi confort pasagerilor. Acestea oferă scaune comode, aer condiționat, toaletă și sisteme de divertisment la bord.

  5. Flexibilitate: Există multe opțiuni pentru călătoriile cu autocarul, de la excursii organizate la opțiuni de transport cu autocar privat. De asemenea, autocarele pot ajunge la destinații care sunt mai greu de accesat cu alte mijloace de transport.

  6. Mediu de călătorie lent: Călătoriile cu autocarul pot fi o modalitate relaxantă de a călători, permițând călătorilor să admire peisajele și să se bucure de drum. Acest lucru poate face călătoria mai plăcută și mai puțin stresantă decât zborurile sau alte mijloace de transport rapide.

În general, sejururile și vacanțele cu autocarul pot fi o opțiune atractivă pentru călătorii care doresc să își reducă costurile, să viziteze mai multe locuri într-un singur sejur și să socializeze cu alți pasageri.

 

Excursie optionala in Lefkada

Solicita oferta

Solicita oferta